banner564

GG’de durmak yok

2016-2017 sezonunda sıkıntı yaşamak istemeyen Gençlik Gücü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

GG’de durmak yok
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezonda K-Pet Süper Lig’de mücadele edecek olan Gençlik Gücü çalışmalarını Niyazi Göksun yönetiminde aralıksız sürdürüyor. Yeni sezonda ligde sıkıntı yaşamak istemeyen Başkentin yeşil – beyazlı takımında şu an için tek sıkıntı idman yapılacak saha konusu olarak görünüyor. Diyalog Spor Servisi’nin sorularını yanıtlayan Niyazi Göksun hazırlık çerçevesinde üçüncü haftaya başladıklarını söyledi.

Yerli transferi noktaladık
Sezon açılışı sonrası üçüncü haftaya girdiklerini belirten Gençlik Gücü antrenörü Niyazi Göksun idmanlara katılım ve çalışma ortamının kendisini son derece mutlu ettiğini söyledi. Yerli transfer ile ilgili düşünce olmadığını artık yabancı transfere yöneleceklerini belirten Göksun, yabancı oyuncu konusunda doğru adımlar atmaları durumunda iyi bir takım olacaklarını aktardı. Yapılan transferler sonrası uyum sorununu çözmeleri gerektiğine değinen Göksun, stoper ve forvete birer yabancı planladıklarını söyledi. Niyazi Göksun güçlü bir takım oluşturma yönünde gelen yabancıların iyi çıkmasının ise en büyük temennisi olduğunu söyledi.

Asansör takım olmayacağız
Kesinlikle ilk sekiz içinde olmak istediklerini aktaran Gençlik Gücü antrenörü Niyazi Göksun yeni sezonda asansör takım konumunda olmayacaklarını aktardı. Lefkoşa takımlarında olduğu gibi saha sıkıntısını kendilerinin de yaşadığını aktaran genç çalıştırıcı yapılacak olan yurt dışı kampında ise daha iyi ortam bulacaklarına inandığını söyledi. Yoğun tempoda çalıştıklarını belirten Göksun ilk hazırlık maçlarını ise Baf Ülkü Yurdu ile oynayacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2016, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473