banner564

Müdahaleler yetersiz kaldı

Ağırdağ’daki dağlık alanda oğlu ile birlikte köpeğini gezdirirken kalp krizi geçiren 43 yaşındaki Süleyman Bartın, hayatını kaybetti

Müdahaleler  yetersiz kaldı
banner598
Onur ULAĞ
Girne Ağırdağ sakinlerinden 43 yaşındaki Süleyman Bartın’ı ecel, dün akşam köpeklerini gezdirme maksadıyla çıktığı dağlık arazide yakaladı.
Bartın, oğlu ile birlikte kayalıkların olduğu bölgede yürüdüğü esnada aniden fenalaştı. Babasının fenalaştığını gören Bartın’ın oğlu, koşarak köy meydanına inip ailesine ve tanıdıklarına durumu haber verdi.
Olayın ardından hemen polis, ambulans, itfaiye ve sivil savunma ekipleri arandı. Bölgenin kayalık ve sarp bir alan oluşundan dolayı sağlık ve güvenlik görevlilerinin olay yerine ulaşmaları uzun sürdü. 

Kalp masajı yapıldı
Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Süleyman Bartın’a hemen olay yerinde kalp masajı yapıldı ve hayata döndürüldü.  Uzun uğraşlar sonucu kayalık alandan indirilerek ambulansa bindirilip Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Süleyman Bartın’ın kalbi yeniden durdu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Süleyman Bartın’ın kalbi yeniden çalışmadı ve Bartın 20.30 sıralarında hayata gözlerini yumdu. Polisten yapılan açıklamaya göre, soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473