banner564

GG’den veryansın

Gençlik Gücü Asbaşkanı Serdar Isladırcıoğlu hakem hatasından dolayı puanlarının çalındığını iddia ederek verdi, veriştirdi

GG’den veryansın
banner598
K-Pet Süper Lig’in ikinci haftasında Yenicami ile Gençlik Gücü arasında oynanan karşılaşmada, büyük bir hakem hatası yapıldığını iddia eden Gençlik Gücü Asbaşkanı Serdal Isladırcıoğlu, “Bu hatanın hesabını kim verecek?” diye sordu.
Sosyal paylaşım sitelerinde dolaşan video görüntülerinde, taç atışının orta hakem Serkan Durmaz’ın beklediği yerden 10 metre ileriden yapıldığını ve hakemin atılan golü dahi görmediğinin açıkça görüldüğünü belirten Gençlik Gücü Asbaşkanı Isladırcıoğlu, bu hatanın hesabını birilerinin ödemesi gerektiğini vurguladı.
“Daha ikinci haftadan hakem hataları nedeniyle mağlup olduk” diyerek açıklamalarını sürdüren Isladırcıoğlu, “Hak etmediğimiz hiçbir şeyi istemiyoruz. Ancak hakkımızın yenilmesine de izin vermeyeceğiz. Çünkü çalınan Gençlik Gücü’nün puanlarıdır. Çalınan, futbolcularımızın alın terleridir” dedi.
Isladırcıoğlu, futbolda hata yapan futbolcunun cezalandırıldığı gibi, hata yapan hakemlerin de cezalandırılması gerektiğini iddia etti ve ekledi, “Yoksa bu lig bitmez.”


Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473