banner564

Girne Üniversitesi Hatay karşısında

Girne Üniversitesi Hatay karşısında
banner598

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 26. ve son haftasında Hatay BŞB’yi konuk edecek.

İki takımın mücadele edeceği maç, 19 Nisan 2017 Çarşamba günü, saat 18.00’de Ankara Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak. 

Aydın Uğuz: Almamız gereken çok önemli bir galibiyet...
Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Aydın Uğuz, Hatay BŞB ile evlerinde oynakları maçın, takımları açısından çok önemli olduğunu söyledi.  Mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacaklarını dile getiren Antrenör Uğuz, “Ligdeki kaderimizi belirleyecek olan bu maçı başka maç sonuçlarını beklemeden, kendi kaderimizi belirlemek için mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Ligde bu sezon talihsiz bir sezon geçirdik diyebiliriz. Beklenmedik mağlubiyetlerle, sakatlıklar bizi ne yazık ki sıkıntılı bir döneme soktu. Geriden geldiğimiz maçlarda birçok reaksiyon gösterdik ancak galibiyetleri son anda kaybettik. Her maç gibi bu maçta da galibiyet için maçın sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Sahada dikkatli olmamız gereken bir maç. Taktiksel dokunuşlara ihtiyacımız var. Hücumda istediğimiz oyunu sergileyebilir, savunmamızı da iyi yaparsak maçı kazanacağımızdan eminiz. Oyuncularım maçın öneminin bilincinde. Tüm hafta boyunca çok iyi çalıştık ve sadece bu maçı düşündük. Maçı kazanıp hak ettiğimiz Süper Ligde mücadelemizi sürdürmek istiyoruz” sözlerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473