banner564

Göçmenköy ısınıyor

Yeni sezonda ligin zorluk derecesinin bilincinde olan Nazım Aktunç, takımı oldukça sıkı hazırlıyor

Göçmenköy ısınıyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Salon çalışmalarına bir ay önce başlayan Göçmenköy, 10 Ağustos tarihinde ise saha çalışmalarına başlayacak. Teknik Direktör Nazım Aktunç yaptığı değerlendirmede kalabalık oyuncu grubu ile çalışmaların sürdüğünü ancak ilerleyen süre içerisinde kadroda azaltmaya gideceklerine vurgu yaptı.

Aktunç: Salon çalışmalarının sonuna geldik
Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç Diyalog Spor Servisi'ne verdiği demeçte yeni sezona yönelik olarak bir ay önce başlattıkları salon çalışmalarının artık sonuna geldiklerini söyledi. 9 Ağustos tarihinde takıma test uygulayacağını belirten Nazım Aktunç, bir gün sonra ise 10 Ağustos tarihinde saha çalışmalarına başlayacaklarına dikkat çekti. Oldukça kalabalık oyuncu grubu ile çalışma ortamı olduğunu belirten Aktunç, ilerleyen süre zarfında ise oyuncu sayısında azalma olacağına değindi. Takım oyuncusu Rifat’ın Baf Ülkü Yurdu takımına kiralanmasının gündemde olduğunu da aktaran Nazım Aktunç, takıma transfer yapılacak oyuncu sayısının ise ilerleyen süreçte belli olacağını söyledi.

Lig zor olacak
Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç, yeni sezonda birinci ligin çok zorlu olacağını aktarırken, tüm takımların bunun bilincinde olduğunu söyledi. Hedeflerinde yeni sezon öncesi zirveye oynayan bir takım yaratma düşüncesi olduğunu da belirten Aktunç, bu yönde çalışmaların ise aralıksız sürdüğünü söyledi. Zirveye oynamak istiyorlarsa iyi futbol oynamak zorunda olduklarını da hatırlatan Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç, kadronun buna müsait olduğunu takviye ihtiyacı olup olmadığına dair ise son hamlelerin hazırlık maçlarında ortaya çıkacağını aktardı. Göçmenköy sahasının yeni sezon öncesi Spor Dairesi tarafından bakıma alındığını da belirten Aktunç, yeni sezonda sahalarında oynamak düşüncesinde olduklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474