banner564

Tempo düşmeyecek

Birinci ligde kalıcı olmak isteyen Akova’nın başkanı Sermen Vudalı, her alanda çalışmaların süreceğini söyledi

Tempo düşmeyecek
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Bu sezon Birinci ligde mücadele edecek olan Akova’da transfer süreci sakinlerken, kulüp Başkanı Sermen Vudalı ilerleyen günlerde yeni bir hareketliliğin başlayacağını söyledi. Bölgede ciddi anlamda saha sıkıntısı olduğunu belirten Vudalı, bunun için görüşmelerin ise hız kazandığına değindi.

Saha sorununu çözeceğiz
Akova Eray Vudalı sahasının birinci etabının tamamlandığını, ikinci etap çalışması için Başbakanlıktan gelecek olan değerlendirmeyi beklediklerini aktaran Sermen Vudalı, bu nedenle yeni sezon öncesi bölgede ciddi anlamda saha sıkıntısı olduğunu söyledi. Yeni sezona yönelik hazırlıkları yapma adına Görneç sahasını kullanma talepleri olduğunu belirten Vudalı, Görneç kulübü ile görüşme yaptıklarını söyledi. Görneç kulübü ile yapılan görüşme sonrası net bir kararın çıkmadığını Görneç kulübünün de bir takım istekleri ve beklentileri olduğunu hatırlatan Akova kulüp Başkanı Sermen Vudalı, kısa süre içerisinde bu konuya da netlik getireceklerini söyledi.

Transferi bitirmedik
Ahmet Demir, Hüseyin Özbaysal, Gökhan ve Mehmet İnce transferleri ile sürece iyi bir giriş yaptıklarını belirten Sermen Vudalı, ancak henüz transferi noktalamadıklarını belirtti. Süper Lig’de bulunan birkaç isimle ilgilendiklerini aktaran Vudalı, takımlarının kadrolarını şekillendirmelerinden sonra yeni bir transfer sürecine gireceklerini aktardı. Kısacası Süper ligden de transfer yapma düşünceleri olduğunu belirten Akova kulüp başkanı Vudalı iddialı bir kadro ile lige girmek istediklerini aktardı. 20-22 Ağustos gibi sezon açılışı planladıklarını da belirten Sermen Vudalı, önümüzdeki hafta içerisinde oyuncularla birlikte toplantı gerçekleştireceklerini söyledi. Mevcut oyuncularla herhangi bir sorun yaşamayacaklarını da umduğunu belirten Vudalı, sıkıntısız ve keyifli bir sezon açılışı planladıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474