banner564

“Gönül rahatlığı ile ayrılıyorum”

Yurdaer Garip üç yıllık görev süresinde hedefledikleri işleri başardıklarını söyledi

“Gönül rahatlığı ile ayrılıyorum”
banner598
Futbol Kulüpler Birliği’nin 26 Eylül’de gerçekleştireceği olağan enel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Yurdaer Garip, hedeflerinin % 90’ının hayata geçirdiğini kaydetti.
Yurdaer Garip 2011 Şubat’ında göreve geldiğini kaydederek üç yıllık görev süresini tamamladığını tüzüğe göre göreve devam etme hakkının olmasına rağmen bunu istemediğini ve görevi başka ekibe devredeceğini söyledi.

Misyon ve vizyon değişti
Garip göreve geldikleri günden itibaren Kulüpler Birliği’nin misyon ve vizyonunu değiştirdiklerini, çağdaş kurumsal bir yapıya kavuşturduklarını, iletişime öne vererek sosyal medyada etkin şekilde yeraldıklarını kaydetti.

Hedeflerimize ulaştık
Yurdaer Garip, hedefleri arasında bulunan çalıştayı gerçekleştirdiklerini belirterek bu konuda raporların hayata geçirlmesi konusunuda başarılı olamadıklarına da vurgu yaptı. Garip Kulüpler Birliği’nin gereken olaylara müdahil olduğuna gereken konulara da müdahale ettiklerine dikkat çekerek “bu konuda kendimizi başarılı addediyoruz” dedi.

Hedef koyamadığım için aday olmadım
Yurdaer Garip hedeflerinin birçoğunu hayata geçirdiklerini yeni hadefler koyamadıkları için aday olmadığını belirterek “başaramadığımız tek şey Çalıştay raporlarının hayata geçmesi. Hayata geçmeden yeni hedefler mümkün değil” dedi.

Yeni ofis hazır
Garip yeni ofislerinin Futbol Federasyonu binasında kendilerine verildiğini belirterek bu konuda kendilerine yardımcı olan Hasan Sertoğlu’na da teşekkür etti. Garip “biz ofisi çok randımanlı kullanamadık ama yeni gelecek ekip hazır bir şekilde kullanabilecek” dedi.

Sözümü tuttum
Yurdaer Garip ilk göreve geldiği gün bir dönemliğine başkanlığı kabul ettiğini belirterek “bir dönemi doldurdum. Baskı ve talep de geldi aday olmam için ancak ben sözümün arkasında durarak bir dönemle devrediyorum” dedi.

Ödül töreni ve 10. yıl resepsiyonu hazır
Yurdaer Garip görev süresinin dolmasına rağmen ilk kez bir ödül töreni düzenlediklerini belirterek bunun geleneksel hale gelmesi dileğinde bulundu. Garip birliğin 10. Yıl resepsiyonu için de hazırlıkların tamamlandığını yeni yönetimin sadece davet yapması gerektiğini söyledi. Garişp ayrıca Kulüpler Birliği adına bir dergi hazırlattıklarını ve bunu da genel kurula kadar yetiştirmek hedefinde olduklarına dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474