banner564

Görevi devrediyorum

Bugün gerçekleştirilecek genel kurulda görevi yeni başkana devredecek olan Köseoğlu, başarılı bir sezon geçirdiklerini kaydetti

Görevi devrediyorum
banner598
Hamit SAKALLI

K-PET Süper Lig 2014-2015 sezonunda oldukça başarılı bir performans sergileyen ve özellikle ligin ilk devresinde aldığı çarpıcı sonuçlarla dikkat çeken Yeniboğaziçi takımına bu başarılı günleri yaşatan Başkan Kemal Köseoğlu, Pazar günü yapılacak olan genel kuruldan sonra görevi devredecek. Yeniboğaziçi’nde başkanlık için adı geçen isim ise Nejdet Özbay oldu.

Başarılı bir sezon geçirdik
Görevi devretmesinden önce açıklamalarda bulunan Kemal Köseoğlu, başarılı bir sezon geçirdiklerini, play-out tehlikesi yaşamadan ligde kaldıklarını ve Yeniboğaziçi’nin tarihinde ilk kez çeyrek finale çıktığını vurguladı.

İşlerimden dolayı başkan olmayacağım
Kemal Köseoğlu çok sevdiği Yeniboğaziçi’ne gelecek sezonda işlerinin yoğunluğundan dolayı yeniden başkan olmayacağını ifade etti. Başkanlıktan ayrıldıktan sonra da Yeniboğaziçi’ne destek olmaya devam edeceğini belirten Kemal Köseoğlu, yeni başkan ve yönetimin kim olursa olsun sonuna kadar yanında olacağını vurguladı.

Gelecek sezon küçük takviyelerle rahat geçer
Geçtiğimiz sezonu 380.000 TL’lik bütçe ile tamamladıklarını belirten Kemal Köseoğlu, kulübün büyük kısmı futbolculara olmak üzere 70-80.000 TL borcu bulunduğunu söyledi. Yeni gelecek yönetimin yapacağı bir-iki futbolcu takviyesiyle yeni sezonu sıkıntı yaşamadan tamamlayacağına inandığını belirten Kemal Köseoğlu, takımın durumunun iyi olduğunu belirtti.

Altyapıya önem verdik
Başkanlığı döneminde altyapıya önem verdiklerini ve şu an Yeniboğaziçi altyapısında aktif olarak 70 futbolcunun eğitim aldığını belirten Kemal Köseoğlu, ayrıca ışıklı çim antrenman sahasının da bitme aşamasına geldiğini sadece çim ekiminin geriye kaldığını ifade etti. Bunların dışında Kemal Köseoğlu ilerleyen günlerde bir de 46-66 metre ebatlarında bir sentetik sahanın temellerini atacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473