banner564

Görüşme yapacağız

Fikret Orman, Süleyman Seba'nın isminin yeni stada verilmesiyle ilgili olarak, Vodafone'un yetkilileriyle görüşeceklerini ifade etti

Görüşme yapacağız
banner598
 Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu'nda konuşan başkan Fikret Orman, gündemdeki bir çok konuya değindi. Futbol direktörlüğü uygulamasına devam edeceklerini belirten Orman, stada Seba'nın adının verilmesi konusuna da açıklık getirdi.
Fikret Orman, kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'nın isminin yeni stada verilmesiyle ilgili olarak, sponsorları Vodafone'un yetkilileriyle görüşeceklerini ifade etti.,
Seba'nın Beşiktaş camiasında uzun zamandır olduğuna dikkati çeken Orman, "Öldüğü gün herkes kıymetini bilecek diye bir şey yok. Keşke sağlığında daha çok kıymet verilseydi. 2000 senesinde kulüpten ayrılırken o zaman yapılanları da kimse unutmamalı. Süleyman ağabey üzerinden kimse popülizm yapmaya kalkmasın. Onun ismini vermek bizim için şandır. Beşiktaş Kulübü bir kurumdur, hukuksal anlaşmaları vardır. Onun ismini koymama gibi bir niyetimiz olabilir mi  Yöneticilik düzgün olanı yapmaktır. Süleyman ağabeyin ismini vermek düzgün olan iştir. Ama ortada hukuk var, yapılan anlaşmalar var. Masaya getireceğiz, konuşacağız. İşin üzerinde duracağımızı ifade ettim. Ama bize zaman lazım" diye konuştu.
Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda rakipleri olan İngiltere'nin Arsenal takımını eleyeceklerine inandığını belirterek, "Beşiktaş maçı Beşiktaş'ın düğünüdür. Herkes oraya gelsin ve takımı destekleyelim" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2014, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474