banner564

Görüşmeler sürüyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik direktör konusunda Mircea Lucescu dahil çeşitli isimlerle görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Görüşmeler sürüyor
banner598
Kulübün 5-6 Aralık'ta yapılan kongresinde göreve gelen Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim, ikinci yarı öncesi takımın başına getireceği teknik direktör için dört koldan çalışıyor. Mircea Lucescu'yu seçim vaadi olarak ortaya koyan Muharrem Usta, Rumen teknik adamla temaslarına devam ederken alternatiflerle de görüşmelerini sürdürüyor.
Özellikle Ersun Yanal isminin sıkça gündeme gelmesi üzerine Usta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Her açıdan doğru isim olmadıkça aceleye gelmiş bir karar vermeyiz. Lucescu dâhil çeşitli görüşmelerimiz devam ediyor" ifadesini kullandı.
Bu arada Ersun Yanal ile anlaşma şartları konusunda pazarlıkların sürdürüldüğü de öne sürülüyor. Ancak daha önce 2 defa Trabzonspor'u çalıştıran Ersun Yanal'ın sezon ortasında görev almak istememesi durumunda, bordo-mavili kulübün sezon sonuna kadar Sadi Tekelioğlu ile de yola devam edilebileceği belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473