banner564

Gözler liderlikte

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda gruplarda son maçlar bugün oynanıyor

Gözler liderlikte
banner598
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçları bugün  oynanacak 4 maç ile tamamlanıyor. Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleştirilen turnuvada “A” grubunun erteleme maçı olan Çevre Bakanlığı-Telefon Dairesi karşılaşması da bu akşam oynanacak ve bu maçın galibi grubun lideri olacak. 
Turnuvada Salı gecesi oynanan “A” grubu maçlarında Şehir Planlama Dairesi takımı sahaya çıkmadığı için Telefon Dairesi mücadeleyi 3-0 hükmen kazanırken, Çevre Bakanlığı takımı ise Devlet Hastanesi’ni 5-2 ile geçerek kayıpsız yoluna devam etti. Telefon Dairesi’nin gol averajı, Çevre Bakanlığı’ndan daha iyi olduğu için iki takım arasında bu akşam  oynanacak erteleme maçının berabere tamamlanması durumunda Telefon Dairesi grubu lider tamamlayacak.
“A” grubunda Salı gecesi oynanan diğer maçta ise Hazine ve Muhasebe Dairesi, Tarım Bakanlığı Toprak Ürünleri Kurumu’nu 6-2 ile geçerek grubu üçüncü sırada tamamlamayı başardı. 
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda bu akşam (21 Ağustos Perşembe) Ekonomi Bakanlığı ile Orman Dairesi ve İhtiyat Sandığı ile Din İşleri Başkanlığı Dairesi takımları arasında oynanacak “B” grubu son maçları sonuçları üçüncü ve dördüncü takımı belirleyecek. Grupta kayıpsız olarak son haftaya giren İçişleri Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı takımları arasındaki mücadelenin galibi ise lideri belli edecek. Bu maçın berabere bitmesi durumunda gol averajı daha iyi olan İçişleri Bakanlığı lider olacak.
Grup maçları sonunda çeyrek final eşleşmeleri belli olacak ve çeyrek final maçları 26 Ağustos Salı akşamı oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473