banner564

Gülen taraf Ozanköy

Merhum Nihat Bağcıer Anı Turnuvası’nda Ozanköy, finalde Düzkaya’yı 5-3 mağlup ederek turnuvayı birinci tamamladı

Gülen taraf Ozanköy
banner598
Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan ve Hakan Muhtaroğlu’nun orta hakemliğini yönettiği final karşılaşmasında Ozanköy, rakibi Düzkaya’yı Bekir’in 3, İbrahim’in ve Ali Kopça’nın golleri ile 5-3 mağlup ederek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Düzkaya’nın golleri ise Yağış(2) ve Tanıl’dan geldi. Bekir’le öne geçen Ozanköy, İbrahim ile durumu 2-0 yaptı. Yağış’ın kaydettiği penaltı golü ile skor 2-1 oldu ve ilk devre bu sonuçla tamamlandı. Ozanköy ikinci devreye de hızlı başladı. Ali Kopça durumu 3-1 yaparken, Yağış yine farkı 1’e indirdi. Daha sonra karşılaşmaya damga vuran Bekir iki gol daha kaydederek karşılaşmanın skorunu tayin etti.
Final karşılaşmasından önce oynanan üçüncülük karşılaşmasında, Karşıyaka ile Girne Halk Evi 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte penaltı atışlarına gidilirken, rakibine 8-7 üstünlük kuran Girne Halk Evi, turnuvayı 3.tamamladı. Girne Halk Evi’nin gollerini Şenol(2) ve Yankı kaydederken, Karşıyaka’nın golleri ise Ersin, Turan ve Salih’ten geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Halk Evi, Şenol ve Yankı’nın golleri ile 2-0 öne geçti. Daha sonra Karşıyaka, Hüseyin ile farkı 1’e indirdi ve ilk devre 2-1 tamamlandı. İkinci devreye GHE yine iyi başlayan taraftı. Şenol ile durumu 3-1’e getiren kırmızı beyazlılar, daha sonra Karşıyaka’dan Bayram ve Ersin’in gollerine engel olamadı ve karşılaşma 3-3 sona erdi.
Karşılaşma sonunda turnuvayı birincilikle tamamlayan Ozanköy’e ödülünü merhum Nihat Bağcıer’in oğlu Aytekin Bağcıer, ikinci olan Düzkaya’ya Aytekin Erdener, üçüncü olan GHE’ye Mustafa Ege ve turnuvayı dördüncü tamamlayan Karşıyaka’ya da Kader Hacıabitoğlu verdi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474