banner564

Günde çift idman

Kartepe’de yeni sezona hazırlanan Yalova çalışmalarını hızlandırdı

Günde çift idman
banner598
Yeni sezon hazırlıklarını İzmit Kartepe’de sürdüren Yalova hazırlıklarına günde iki antrenmanla devam ediyor. Teknik Direktör Derviş Kolcu nezaretinde gerçekleştirilen idmanlarda futbolcuların neşesi ve çalışma isteği gözlerden kaçmadı. Yalova’nın sezon öncesi hazırlık kampı 7 Eylül’e kadar sürecek.

Lige hazırlanıyoruz
Geçtiğimiz sezon play off ile Süper Lige yükselen Batı temsilcisi Yalova, yeni sezon hazırlıklarını İzmit-Kartepe’de sürdürüyor. Teknik direktör Derviş Kolcu nezaretindeki Yalova, sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman ile lige hazırlanıyor. 

Kolcu: Kampı verimli geçirmeliyiz
Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, ‘’Uçağın sabah oluşu yorucu bir yolculuk geçirmemize neden oldu. Bundan dolayı ilk günü sadece akşam antrenmanı ile tamamladık. Gerçek anlamda antrenmanlarımıza bugün sabah başladık. Tabi ki her takımın yabancı futbolcularında yaşadığı vize problemini biz de yaşadık. Anlaşma sağladığımız yabancı oyuncularımızı bu problemden dolayı adada bırakmak zorunda kaldık. Onlar için özel antrenman programı oluşturduk. Burada çok güzel bir ortam var. Havalar serin, sahalar güzel. Bizim gibi gerek Kıbrıs’tan, gerekse Türkiye’den takımlar kamp yapıyor. Bu fırsatı çok iyi değerlendirip lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Eksiklerimizi gidermeye yönelik çalışmalar yapacağız ve lige hazırlanacağız’’ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2016, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473