banner564

Gururlandık, ama…

Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner Ahmet Sivri’nin Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalamasının çok hoşlarına gittiğini söyleyerek serzenişte bulundu

Gururlandık, ama…
banner598
Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner Yenicami altyapısından yetişen ve önceki gün Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalayan Ahmet Sivri ile ilgili açıklamalarda bulunarak gururlandılarını söyledi.

Çok hoşumuza gitti
Kaner “Yenicami’nin altyapısından yetişen ve Türkiye’de, hele hele de Galatasaray gibi bir kulüpte profesyonelliğe adım atan Ahmet hepimizi gururlandırdı. Onun imza atması hepimizin hoşuna gitti” dedi.

Yetiştirme bedeli konusuna mevzuat gerekli
Kaan Kaner ülkemizde çok yetenekli futbolcuların olduğunu söyleyerek bu tip futbolcuların Türkiye’deki takımlara giderken bir yetiştirme bedeli ödenmesi konusunda bir genel mevzuata ihtiyaç duyulduğunu belirterek “bu konu Ahmet Sivri ve Yenicami özelinde değil tüm kulüpler ve tüm futbolcular için hayata geçmesi gereken bir konudur” dedi.

Köstek olmak için değil destek olmak için
Kaan Kaner Ahmet Sivri gibi Zihni’nin de şu anda Göztepe’de bulunduğuna dikkat çekerek “Yetiştirme bedeli konusundaki mevzuatı çocuklarımız gitmesin diye değil, yetiştiren kulüplere destek ve teşvik olması için talep ediyoruz” dedi.

Galatasaray herhangi bir telefon almadık
Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner Ahmet Sivri’nin Galatasaray altyapısına giderken menejeri tarafından profesyonel sözleşme imzalarsa yetiştirme bedeli konusunda olumlu konuştuğunu belirterek menejer veya Galatasaray’dan bu konuda herhangi bir girişim görmediklerini kaydetti.
Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner Ahmet Sivri’nin Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalamasının çok hoşlarına gittiğini söyleyerek serzenişte bulundu.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474