banner564

“Evsiz genç kalmayacak”

Çakıcı, seçim bildirgesinde yer alan ve Sosyal Konut projesiyle ilgili Müteahhitler Birliği ile görüştü

“Evsiz genç  kalmayacak”
banner598
Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler  (TKP-YG) milletvekili adayları, seçim ziyaretleri kapsamında Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ni ziyaret etti. TKP Yeni Güçler Genel Başkanı Çakıcı ziyarette yaptığı konuşmada, 7 Ocak seçimine kısa bir süre kaldığını belirterek “Parti olarak projelerimizi ortaya koyduk çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Çakıcı, seçim bildirgesinde yer alan ve Sosyal Konut projesiyle ilgili Müteahhitler Birliği’yle yeniden görüşmek istediklerini kaydetti. 
Çakıcı, evsiz ve yeni evli çiftlere yönelik olarak sosyal konutların yapılması gerektiğini belirterek, “Kendi müteahhitlerimizin uluslararası bankalardan ya da yerli bankalardan devletin kefil olmasıyla bu kredinin alınabileceğini daha önce konuştuk. Faiz farkı fonuyla faizlerin düşürülmesiyle 20 yıllık bir krediyle, ayda 500 TL gibi bir ücrete 2+1 80 metre kare konutların, evsiz insanlar için yapılabileceğini gördük” dedi.  
Çakıcı, hükümete gelmeleri durumunda Müteahhitler Birliği’yle işbirliği içerisinde sosyal konut projesini mutlaka hayata geçireceklerini belirtti. 

Değişim ve Kurtuluş İttifakı köyleri ziyaret etti
Değişim ve Kurtuluş İttifakı’ndan bir heyet  seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam Meriç, Dilekkaya ve Erdemli köylerini ziyaret etti.

Seçim Manifestosunu Girne Kapısı’nda açıklanıyor
Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler ile Birleşik Kıbrıs Partisi’nin (BKP) oluşturduğu Değişim ve Kurtuluş İttifakı, seçim manifestosunu bugün açıklıyor.
Yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Mehmet Çakıcı saat 12.00’de basın mensuplarıyla Niyazi Mirage Restoran’da öğle yemeğinde bir araya gelerek, saat 19.30’da ise Lefkoşa Girne Kapısı önünde milletvekili adaylarının da hazır bulunacağı basın toplantısıyla TKP Yeni Güçler’in seçim manifestosu açıklanacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473