banner564

Güzel bir maç olacak

Süper Lig’in ikinci devresinde karşılaşacak olan Doğan Türk Birliği ve Serdarlı galibiyeti hedefliyor

Güzel bir maç olacak
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’in ikinci devresinin ilk haftasında karşı karşıya gelecek olan ligin başarılı ekiplerinden Doğan Türk Birliği ve Serdarlı takımları izleyenlere zevkli bir karşılaşma izletmeyi amaçlıyor.

Caner Oshan: Hazırız
K-Pet Süper Lig’in ilk yarısında başarılı bir performans sergileyerek 25 puanla 3.sırada devreyi kapatan DTB’de, teknik direktör Caner Oshan, iyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini ve özellikle bu kampı Antalya’da yaptıklarından dolayı çok iyi zeminlerde çalıştıklarını, bu durumun da kamptan aldıkları verimi artırdığını söyledi.

Hedef galibiyet
Caner Oshan açıklamalarında Serdarlı karşılaşmasına 3 antrenmanla hazırlandıklarını, herhangi bir sakat veya cezalı oyuncuları bulunmadığını ve kendi seyircileri önünde oynayacakları ikinci devrenin ilk karşılaşmasında hedeflerinin üç puan olduğunu ifade etti.

Sedat Devecioğlu: Puan veya puanlar için gidiyoruz
K-Pet Süper Lig’in ilk yarısını 18 puanla 9. sırada tamamlayan Serdarlı’da deplasmanda oynanacak DTB mücadelesi öncesinde hedef en az bir puan olarak belirlendi. Sedat Devecioğlu açıklamalarında DTB deplasmanına en az bir puan için gideceklerini söylerken, kendilerinin ve de DTB’nin  ortaya temposu ve seyir zevki yüksek bir mücadele koyarak izleyenlere keyifli bir 90 dakika yaşatacaklarına inandığını ifade etti.

Sorunların büyük kısmını aştık
Sedat Devecioğlu, devre arasında yaşanan sorunların büyük ölçüde aşıldığını ve ikinci devre için takıma herhangi bir olumsuz etkide bulunmayacağını vurguladı. Sedat Devecioğlu, bu karşılaşmada Thierry 4 sarı kart görüp cezalı duruma düştüğü için, Ümit’in ise sakatlık sebebiyle forma giyemeyeceğini ifade etti. Ayrıca sakatlıktan çıkan Salih’in Thierry’nin boşluğunu doldurabileceğine inancının tam olduğunu fakat yine de takımın alıştığı düzende oynamamasını getireceği dezavantajlar olabileceğine dikkat çeken Sedat Devecioğlu, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473