banner564

Halı sahada sona doğru

KTSYD 3. Omaç Başat Turnuvası’nda finale yükselen ekipler belirlendi

Halı sahada sona doğru
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) 3. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda finale yükselen ekipler belli oldu. Gençlik Gücü Halı Sahası’nda Türk Bankası’nın sponsorluğunda, Telsim’in katkıları ile gerçekleşen turnuvanın yarı final karşılaşmaları 23 Kasım Perşembe günü oynandı. İlk yarı final mücadelesinde NPN’yi 6-2 mağlup eden Arena Spor Kolik, finale yükselen ilk ekip oldu. Bu karşılaşmanın ardından oynanan BRT – Havadis Gazetesi yarı finalinde rakibine 8-3’lük üstünlük kuran Havadis Gazetesi, finalde Arena Spor Kolik’in rakibi oldu.

Üçüncülük bugün, final perşembe günü
Turnuvanın yarı finallerinde mağlup olan NPN ile BRT arasında üçüncülük maçı bu akşam saat 19.00’da oynanacak. Arena Spor Kolik ile Havadis Gazetesi arasındaki final mücadelesi ise 30 Kasım Perşembe akşamı saat 18.00’de oynanacak.

Gol krallığı
Turnuvanın gol krallığı sıralamasında ise ilk sırada 9 golle Havadis Gazetesi’nden Ahmet Özsoy yer alıyor. Arena Spor Kolik’ten Necmi Usal ve BRT’den Ahmet Ogan’ın 8’er golü bulunurken, Havadis’ten Necati Özsoy’un 7 golü bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474