banner564

Hamitköy lige tutundu

K-Pet Birinci Lig’in 25. haftasında Göçmenköy evinde 1-0 mağlup oldu

Hamitköy lige tutundu
banner598
Stadyum: Göçmenköy Stadı
Hakemler: Turgay Misk, Emre Çevikdal, Hüseyin Özaşık
Göçmenköy: Hüseyin Şerifali(Süleyman), Umut, Uğur, Mevlüt, Mehmet Gezer (Mehmet Aygörmez), Erin,Mehmet Baykent, Ali Şahin, Emre (Ali Yeşildal), Mustafa Kermeoğlu, Salim
Hamitköy: Kemal, Salih, Agit, (İlkay) Hüseyin Çıdamlı (Hamdi), Halil İbrahim, Eyüp, Kenan, Mustafa Tatlı (Galip), Hüseyin Moda, Halil Uçar, Metin, 
Goller: 42.Dk Kenan (HAMİTKÖY)

Hamit SAKALLI
K-Pet 1.Lig'in 25. haftasında karşı karşıya gelen Göçmenköy ile Hamitköy'ün mücadelesinde gülen taraf konuk ekip Hamitköy oldu. Hamitköy kritik bir galibiyete imza atarak ligin son haftasında Görneç ile oynayacağı final mücadelesi öncesinde moral depoladı.
12.dk: Hamitköy atağında Salih'in vuruşunda savunmaya çarpıp havalanan topu Hüseyin Moda kafayla Metin'e aktardı. Metin'in kafa vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.
16.dk: Göçmenköy atağında savunma arkasına atılan topu alan Mevlüt kaleci Kemal ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunu gerçekleştirdi ancak kaleci Kemal gole izin vermedi.
28.dk: Göçmenköy atağında Mehmet Baykent soldan hızla rakip alana yöneldi ve topu ceza sahası içerisindeki Salim'e çıkardı. Salim kaleci Kemal ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ancak Kemal gole izin vermedi.
42.dk: Hamitköy atağında Hüseyin Çıdamlı'nın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Kenan'ın vuruşunda top filelere gitti. GÖÇMENKÖY 0-1 HAMİTKÖY
71.dk: Hamitköy atağında Hamdi'nin pasıyla topla buluşan Kenan'ın vuruşunda top yandan az farkla dışarıya gitti ve maç da bu sonuçla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473