banner564

Yalova şansını zorluyor 2-1

Yalova konuk ettiği Düzkaya karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle Süper Lig’e direk çıkma şansını sürdürdü

Yalova şansını zorluyor 2-1
banner598
Yer: Bostancı Fikri Karayel Stadı.
Hakemler: Hüseyin Özkan, Mehmet Ekşiçi, Ferhat Tuna, Osman Küçük.
Yalova: İrfan, Ali, Azat, Muammer, (’79 Serhan) Çağan, Mehmet, Mahmut, Buğra, Yusuf, Murat, Mithat (’81 Ahmet Hasan).
Düzkaya: Ali, Türkay, Onur, Hüseyin, Serdar, Erdoğan, Umar, Can, Ergün, Mehmet (’24 Serkan), Yağış.
Goller: Yusuf Özbahar (’19), Mithat Küçükakçalı (’62), Erdoğan Murat (’86)
 
K-Pet 1. Lig’in 25. haftasında Yalova konuk ettiği Düzkaya’yı Yusuf ve Mithat’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti ve puanını 52 yaparak ilk 2 için iddiasını sürdürdü. Ayrıca, Denizli’nin yenildiği haftada, olası bir play off potasına kalma durumunda avantajını arttırdı.
10. dakikada gelişen Düzkaya atağında, Umar, sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşu direkten döndü, dönen topta Yağış’un vuruşunu İrfan önledi ve savunma topu uzaklaştırdı.
12. dakikada gelişen Yalova atağında, Yusuf’un yaptığı sert vuruş az farkla dışarıya gitti.
19. dakikada Murat Gertik’in savunma arkasına gönderdiği müthiş topa harika bir kontrol yapan Yusuf, kalecinin solundan topu ağlara gönderdi. (1-0)
22. dakikada yerde seken topa, Buğra ve Serdar hamle yaptı. Serdar, rakibine kontrolsüzce girince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ali Özbahar’ın vuruşunu kaleci Ali Karal önledi.
47. dakikada Murat Gertik, kendi getirdiği topta sol çaprazdan sert bir vuruş yaptı ancak üstten dışarıya gitti.
49. dakikada Murat Gertik’in ortasında top, savunmadan sekip yere vurdu ve bir kez daha havaya yükseldi, kaleci Ali, Mithat’ın zorlamasına rağmen topu kornere çelmeyi başardı.
52. dakikada gelişen bir diğer ev sahibi ekip atağında, Ali Özbahar topu sağına çekip ceza yayı dışından sert bir vuruş denedi ancak top dışarıya gitti.
54. dakikada gelişen Düzkaya atağında Yağış, sol çaprazda Çağan’ı geçip kaleyi yokladı, İrfan direk dibinde topa müdahale etti.
62. dakikada Buğra ve Ali arasında yapılan seri paslaşmalarda savunma araya girdi, havada seken topa Mithat gelişine vurdu ve mükemmel bir gol attı. (2-0)
66. dakikada Buğra, Düzkaya ceza sahası içerisinde kaleci Ali üzerinden aşırtma denedi ancak top direğe çarparak Ali’de kaldı.
78. dakikada, Yusuf’un sağ çizgiye inip yaptığı ortada, Mithat’ın 6 pas çizgisi üzerinden yaptığı vuruşu kaleci Ali ayaklarıyla önledi.
86. dakikada hızlı gelişen Düzkaya atağında, sol çaprazdan Yalova ceza sahası içerisine giren Erdoğan, Çağan’dan sıyrıldı ve kaleci İrfan’ın solundan topu ağlara göndererek aradaki farkı  1’e indirdi. (2-1)

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474