banner564

Hamitköy son anda 1-1

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’ta 13. hafta maçında Yeni Boğaziçi, Osman Ergün Mehmet Stadı’nda konuk ettiği Hamitköy ile 1-1 berabere kaldı.

Hamitköy son anda  1-1
banner598
Yer: Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı
Hakemler: Mehmet Sezener, Emine Yarkın, Hüseyin Özaşık
Yeni Boğaziçi: Ersoy, Mehmet, Ali, Hüseyin, Ahmet, Ramadan, İsmail,Deniz(Dk 58 Zübeyir), Tugay(Dk 65 Mustafa), İbrahim, Cemre(Dk 70 Hasan)
Hamitköy: Kemal, Salih, Çağan(Dk 68 Onurhan), Mahmut, Özgür, Hakan(Dk 68 Hüseyin), Agit, Necati, Rağıp, Reşit, Yasin(Dk 82 Latif)
Goller:  Dk 47 Cemre(Yeni Boğaziçi), Dk 90 Özgür(Hamitköy)
 İki takım da hanelerine 1’er puan yazdırırken, ev sahibi Yeni Boğaziçi’nin tek golü Cemre’den geldi. Konuk Hamitköy’ün beraberlik golü ise Özgür’den geldi.
Maça Hamitköy daha etkili başlarken, konuk ekip ilk 20 dakikada girdiği pozisyonlarda etkili olamadı. Dakikalar ilerledikçe Yeni Boğaziçi rakibi karşısında etkili olmaya başladı. Ev sahibi ekibin baskısını 35’ten sonra atlatan Hamitköy devrenin son bölümünde yine etkili olurken sonuç alamadı ve devre 0-0 sona erdi.
İkinci devreye Yeni Boğaziçi golle başladı. Dakika 46’da defansın arasına atılan topa hareketlenen Cemre topu kolaylıkla filelere gönderdi. 1-0
Golden sonra adeta uyanan Hamitköy rakibi karşısında başta Özgürle olmak üzere üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Ancak gerek Özgür gerekse de Necati bu pozisyonlardan yararlanamadı. 
61. dakikada Necati’nin pasında Özgür’ün şutunu Ersoy güçlükle çıkardı. 63’te Hakan’ın sağdan ortasında Özgür’ün ters taraftar vuruşu yan direkten döndü.
Dakikalar ilerledikçe Yeni Boğaziçi oyunu istediği gibi şekillendirmeye başlarken Hamitköy’ün baskısı sonuç vermedi. Yeni Boğaziçi ise özellikle Zübeyir ile etkili kontra ataklar geliştirdi. Maçın son anlarında Hamitköy iyice yüklenirken, uzatma anlarında kazaılan frikikte Özgür topu 90’a göndererek skoru tayin etti. 1-1

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474