banner564

Hamitköy’ün J.Ebuka’sı var 5-3

K-Pet Süper Lig’de Gönyeli deplasmanda mağlup olarak haftayı puansız kapadı

Hamitköy’ün J.Ebuka’sı var 5-3
banner598

 YER: Hamitköy Esad Erdoğmuş Stadı.

HAKEMLER: Fehim Dayı, Emine Yarkın, Özal Çağlayan
HAMİTKÖY: Emre, Agit, Aksel(Taner dk. 75), Eray(Halil dk. 67), Hasan, Hüseyin(Mahmut dk. 85), İbrahim, J.Ebuka Mert, Oladele, Ömer
GÖNYELİ: Kemal, İsmet(Denis dk. 60), Enes(Kahraman dk. 19), Eray, Tufan, Süleyman, Christian, Sabri, İbrahim, Efoza, Kahraman
GOLLER: Dk.12 (pen), dk. 20 ve 90+4 J.Ebuka, dk. 17 ve 50 Aksel, (Hamitköy), Dk. 30 Efoza, dk. 45 Sabri, dk. 62 Eray(Gönyeli)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin 13. hafta maçında Hamitköy konuk ettiği Gönyeli’yi 5-3 yenerek haftayı galibiyetle kapadı.
 12. dakikada Hamitköy’den Hasan topla rakip ceza alanına girdiği anda Enes tarafından düşürülünce hakem bu hareketi penaltı olarak değerlendirdi. J.Ebuka takımını 1-0 öne geçirdi. 
 17. dakikadaki Hamitköy atağında J.Ebuka’nın pasında Aksel boş kaleye topu yollamakta zorlanmadı ve skoru 2-0 yaptı.
 20. dakikada fark 3’e çıktı. Aksel’in kullandığı kornerde Oladele’nin kafa ile indirdiği topa kaleciden önce vuran J.Ebuka Hamitköy’ü 3-0 öne geçiren golü attı.
 30. dakikada Gönyeli aradığı golü buldu. Efoza aldığı topla sol taraftan rakip ceza alanına girdikten sonra rakiplerinin müdahalesine rağmen sert bir vuruşla skoru 3-1 yapan golü attı.
 43. dakikada gerilerden gönderilen uzun topla buluşan J.Ebuka keleciden de kurtulduktan sonra kaleye gönderdiği topu çizgi üzerinden uzaklaştıran Barış oldu.
 45. dakikada fark 1’e indi. Bu dakikada Süleyman’ın kullandığı serbest vuruşta Sabri topa kafa ile vurdu, önce üst direğe sonra da kaleciye vuran top ağlara gidince skor da 3-2 oldu.
 50. dakikada J.Ebuka’nın ceza alanında çarpraz pozisyondaki vuruşunda top yan direkten döndü. Bu topu iyi takip eden Aksel kaleciye rağmen topu ağlara yollayarak Hamitköy’ü 4-2 öne geçirdi. 
 62. dakikadaki Gönyeli’den Tufan’ın kullandığı serbest vuruşta Sabri’nin kafa ile aşırttığı topu bu kez Eray kafa ile tamamladı ve skoru 4-3 yaptı.
 70. dakikada J. Ebuka rakip ceza alnında 2 rakibinin müdahalesine rağmen topu boş pozisyondaki Hasan’a verdi. Ancak Hasan bomboş pozisyonda topu kaleciye nişanladı.
 90. dakikada Gönyeli’den Tufan’ın kullandığı serbest vuruşta Eray’ın kafa vuruşunda top yan direğe de vurarak auta gitti.
 9+4. dakikada sonradan oyuna giren Mahmut’un güzel pasında Gönyeli defansı topu uzaklaştıramadı. Araya giren J.Ebuka kalesini terk eden Kemal’den de kurtulduktan sonra topu filelere göndererek takımını 5-3 öne geçirirken maçın da skorunu belirlemiş oldu.  
Bu sonuçla Hamitköy puanını 17’ye çıkarırken Gönyeli 10 puanda kaldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474