banner564

Hata lüksümüz yok

Şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden Binatlı’da Niyazi Özekmekçi zirveye ortak olduktan sonra puan kaybı istemediğini söyledi

Hata lüksümüz yok
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’de son iki haftaya girilirken ligin zirvesi oldukça karıştı. Uzun süre ligi lider götüren ancak daha sonra liderliği GAÜ Çetinkaya’ya kaptıran Binatlı, geçtiğimiz hafta lider ile puanını eşitlemeyi başararak şampiyonluk yarışında nefesini hissettirmeye başladı. Binatlı antrenörlerinden Niyazi Özekmekçi açıklamalarında Binatlı olarak artık hata lükslerinin olmadığını ve kalan iki maçta mutlak galibiyet istediklerini ifade etti.

Elimizden geleni yapacağız
Niyazi Özekmekçi zorlu K.Kaymaklı mücadelesinde galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve 3 puan için sahada tüm güçleriyle savaşacaklarını belirterek, K.Kaymaklı karşısında hedeflerinin kesinlikle galibiyet olduğunu vurguladı. K.Kaymaklı’nın güçlü ve zor bir rakip olduğunun bilincinde olduklarını belirten Özekmekçi, saha ve seyirci avantajını kullanarak karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Hak eden kazansın
Niyazi Özekmekçi, K.Kaymaklı karşısında Sertaç’ın kart cezalısı olduğu için forma giyemeyeceğini belirterek onun dışında herhangi bir eksikleri olmadığını söyledi. Özekmekçi, K.Kaymaklı karşılaşmasına 3 antrenman ve 1 toplantıyla hazırlanacaklarını ve K.Kaymaklı karşısında galip gelip rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade etti. Niyazi Özekmekçi son 180 dakika sonunda ise hak edenin şampiyon olmasını dileyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474