banner564

Hazırız

Hedefini Süper Lige yükselmek olarak belirleyen Gençlik Gücü ikinci devreye hazır

Hazırız
banner598

Hamit SAKALLI

K-PET 1. Lig’in ilk devresini lider Girne Halk Evi ile aynı puanda ikinci sırada tamamlayan ve oldukça iyi bir performans ortaya koyan Gençlik Gücü, ligin ikinci devresine zorlu Esentepe deplasmanında oynayacağı karşılaşma ile başlayacak. Gençlik Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun yaptığı açıklamalarda ligin ikinci devresine tümüyle hazır olduklarını ve iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

Hedef Süper Lig
Gençlik Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun açıklamalarında Gençlik Gücü olarak ligin ilk devresindeki yakaladıkları iyi performansı ikinci devrede de devam ettirerek Süper Lig’e çıkmak istediklerini belirtti. Ligin başında şampiyonluk hedefi koymadıklarını ancak ligin gidişatının kendilerini şampiyonluğun en büyük adaylarından yaptığını ifade eden Göksun, şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını ancak birincil hedeflerinin Süper Lig’e terfi etmek olduğunu vurguladı.

Esentepe zor deplasman
Niyazi Göksun açıklamalarında bugün karşılaşacakları rakipleri Esentepe’nin  oldukça zor bir deplasman olduğunu ve Esentepe’nin de şiddetle puana ihtiyacı olmasından dolayı zorluk düzeyi yüksek bir karşılaşma geçmesini beklediğini ifade etti. Niyazi Göksun Esentepe deplasmanında galip gelmek için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini sözlerine ekledi. 

Heyecanlı bir devre bizi bekliyor
Niyazi Göksun açıklamalarında, ikinci devrenin oldukça zor geçeceğini ve futbolseverler açısından heyecan dolu ve keyifli bir lig olacağını belirterek tüm takımlara başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473