banner564

Candan katkı

Lefkoşa Mücahitler parkında kanser hastaları yararına kermes düzenlendi

Candan katkı
banner598

Ömer KADİROĞLU
Kanser Hastalarına Yardım Derneği tarafından önceki gün Lefkoşa’da bir kermes düzenledi.  “1-31 Aralık Çocukluk Çağı Kanserleri Farkındalık Ayı” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kermeste şirketlerin derneğe bağışladığı ve gönüllülerin kendi yaptıkları ürünlerin satışları yapıldı.  Dernek Diyalog’a konuşan Başkanı Raziye Kocaismail adanın dört bir yanından gönüllülerin kermese destek verdiğini ifade etti. Raziye Kocaismail derneğin düzenlemiş olduğu kermeslerin hem vatandaşlara yardım hem de hastalara ilaç olduğunu belirtti. Bağışlanan ürünlerin üzerindeki etiket fiyatının yarısına satışlar yapıldığını kaydeden Kocaismail, destek veren tüm iş insanlarına, KHYD üyelerine ve katkı koyan herkese teşekkürlerini iletti.
Vatandaş ne dedi?
Meliha Takar (İskele):
Gönüllü olarak düzenlenen kermese katkı koyduk. Hastalarımızın yararına gönüllü olarak çalışıyoruz. Biz de bir şeyler toparlayıp bu kermeste sattık ve elde edilen gelir KHYD’ye gitti. Kermeste halk ucuz ürünler temin ederken toplanan para da hastalara ilaç olacak. Katkı koyanlara teşekkür ederiz.
Fatma Sabri (KHYD Üyesi):
Kanser Hastalarına Yardım Derneği üyesiyim. Burada umut evi için bir kermes düzenledik ve oradaki çocuklar için bir umut olmaya çalıştık. Her şey çocuklarımız için. Kermesimize halkımız da çok fazla ilgi gösterdi duyarlılıkları için teşekkür ederiz.
Sevgi Alibaba (KHYD Üyesi):
Çocukluk çağı kanserleri farkındalık etkinlikleri çerçevesinde bir kermes düzenledik. Kermeste tüm gönüllüler bölgelerinden bir şeyler toparlayarak satışını gerçekleştirdi. Kermesimize güzel bir katılım var. Katkı koyan katılan herkese teşekkür ederiz.
Bahar Gençtürk:
Kermeste gönüllü olarak görev alıyorum. Girne’den katılıyorum. Burada derneğe bağış yapılan ürünleri uygun fiyata halka sunduk ve çok güzel bir katılım oldu. Katılan katkı koyan herkese teşekkür ederiz. Her şey çocuklarımız için onlar mutlu olsun bize yeter.
Gülten Bayramoğlu
Lefke bölge sorumlusuyum. Stant kurarak ürün satışları yaptık. Çok güzel bir katılım var. Güzel bir satış yaptık. Satışlardan elde ettiğimiz paralar inşallah hastalarımıza şifa olur. Katkı koyan katılan herkese teşekkürler.

Gazimağusa Gümrük Amiri Kaçmaz’a plaket

Öte yandan  Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) Başkanı Raziye Kocaismail, Gazimağusa Gümrük Amiri Gürsel Kaçmaz’a, sivil toplum örgütlerine göstermiş olduğu ilgi ve sevgi nedeniyle kanser hastaları tarafından işlenen teşekkür plaketi takdim etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474