banner564

Hedef 3 puan

Ligin yeni ekibi Denizli’ye konuk olacak Hamitköy’de bütün hesaplar galibiyet üzerine yapıldı

Hedef  3 puan
banner598
Hamit SAKALLI
K-PET 1.Lig’de geçtiğimiz hafta kendi evinde Dumlupınar’a mağlup olan Hamitköy, bu hafta zorlu Denizli deplasmanına konuk olacak.

İyi bir kadroya sahip
Bu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Mustafa Özarabacı , Denizli’nin ligin yeni ekibi olmasına rağmen iyi bir kadroya sahip olduğunu söyledi.  Aynı zamanda kendi evinde de yenilmesi güç bir takımla karşılaşacaklarını sözlerine ekledi.

Galibiyet için gideceğiz.
Her ne kadar Denizli deplasmanı zor ise de Hamitköy’ün bu deplasmandan galip ayrılacak güce sahip olduğunu söyleyen Mustafa Özarabacı, lige kötü bir başlangıç yapmalarına rağmen daha sonra toparlandıklarını ancak geçtiğimiz hafta şanssız bir şekilde mağlup olduklarını belirtirken bu mağlubiyetin telafisi için bu karşılaşmada tek hedeflerinin galibiyet olduğunu vurguladı.

Eksiğimiz var ancak kadromuza güveniyoruz.
Kırmızı kart cezalısı Halil İbrahim ve eli kırılan Mustafa Tatlı’nın önemli eksikler olduğunu ancak kadrosunun bu iki oyuncuyu aratmayacağına inancının tam  olduğunu söyleyen Mustafa Özarabacı, takımına inancının tam olduğunu söyleyerek açıklamasını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474