banner564

Hedef orta sıralar

Gönyeli’de başkan Mustafa Palaz hedefinin play-out tehlikesi yaşamadan ligde kalmak olduğunu açıkladı

Hedef orta sıralar
banner598
Hamit SAKALLI

1.Lig ekiplerinden Gönyeli’de başkan Mustafa Palaz yaptığı açıklamalarda Gönyeli’nin gelecek sezonda hedefinin play-out tehlikesi yaşamadan ligde kalmak olduğunu açıkladı. Gönyeli’nin bütçesinin şu an için Süper Lig’i kaldıramayacağını belirten Mustafa Palaz, gelecekte ise Gönyeli’yi tekrar eski günlerine döndürmek istediklerini vurguladı.

Öncelikli hedef borçsuz Gönyeli
Mustafa Palaz yönetim olarak öncelikli hedeflerinin Gönyeli’nin var olan borçlarını kapatmak olduğunu söylerken; şu ana kadar 50.000 TL borç ödediklerini ve geriye 90.000 TL civarında bir borç kaldığını belirterek en kısa zamanda bu borcu da kapatacaklarına inandığını belirtti. 

Mevcut teknik kadro ile devam
Mustafa Palaz gelecek sezonda da Erol Çağaloğlu ve ekibi ile çalışacaklarını belirtirken hocalarına güvenlerinin tam olduğunu vurguladı. Yeni sezon öncesinde kadrolarındaki futbolcuların alacaklarını ödeyip gelecek sezon için de peşinat vereceklerini belirten Palaz, böylece futbolcularla aralarındaki problemleri çözeceklerini ifade etti. Sezon açılışını ise Ağustosun ilk haftasında yapacaklarını belirten Mustafa Palaz, Erol Çağaloğlu’nun raporuna göre nokta transferler yapacaklarını belirtti. 

Futbolcularımıza talipler var
Mustafa Palaz kadrolarında bulunan futbolcularına talipler olduğunu belirtirken şu an için görüşme halinde olduklarını ifade etti. Mustafa Palaz kadrolarında bulunan İsmail Kovancı’ya Yalova’nın, Coşkun’a Dumlupınar’ın, Okan Kibar’a Binatlı’nın ve Hasan Kanlı’ya ise Baf Ülkü Yurdu’nun talip olduğunu söyledi. Ayrıca Mustafa Palaz, Hasan Kanlı’nın Baf Ülkü Yurdu ile anlaştığını, kendilerinin ise Baf ile anlaşamamasına rağmen Hasan Kanlı’nın Kasım ayında bonservisinin boşa düşecek olması sebebiyle bu futbolcunun yüksek ihtimalle Baf’a transfer olacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473