banner564

Hedef Süper Lig

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençler Birliği pazartesi günü yurt içi kampa giriyor

Hedef Süper Lig
banner598

Birinci lig ekiplerinden Gençler Birliği yeniden Süper Lige yükselmek için yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
Teknik direktör Hasan Topaloğlu yönetiminde yeni sezona hazırlanan Gençler Birliği çalışmalarına önümüzdeki hafta yapacağı kamp ile devam edecek. 

Yurt içi kampı pazartesi
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 29 Temmuz Pazartesi günü dört günlük kampa girecek olan Gençler Birliği kampını İskele bölgesinde geçirecek. 
Günde çift antrenman ile hazırlanacak olan Gençler Birliği kamp süresinde çarşamba günü Doğan Türk Birliği ile hazırlık maçı da oynayacak.

Takımın çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Hasan Topaloğlu ortamın çok güzel olduğunu belirterek “Çalışmalardan memnunum. Arkadaşlık ortamını iyi yakaladık. Bu ruh ile yeniden Süper Lige dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Çalışacak saha bulamıyoruz
Hasan Topaloğlu çalışmalara devam ettiklerini ancak tek sorunun saha sorunu olduğunu belirterek “Çalışacak saha bulmakta zorlanıyoruz. En büyük eksikliğimiz antrenman sahamızın olmaması” dedi. Topaloğlu saha konusunda da yetkililerin ilgisizliğinden de şikâyetçi olduklarını kaydetti.

Transfer bitti Türkiyeliler kaldı
Topaloğlu takıma gerekli transferleri yaptıklarını belirterek yerli transferi tamamladıklarını ve 4-5 TC uyruklu futbolcuyu denemeye alacaklarını ve içlerinden en iyi iki oyuncu ile sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

Kamp Kartepe’de
Yurt dışı kampını 14-20 Ağustos tarihleri arasında Kartepe’de yapacaklarını kaydeden Topaloğlu bu süre içinde takımın güç ve kondisyon olarak en üst noktaya çıkararak sezona hazır hale getirmek istediğine vurgu yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473