banner564

Hedefimiz galibiyet

Mormenekşe futbolcusu Fetin, “Her zamanki gibi mücadele edip sahadan üç puan ile ayrılmak istiyoruz” dedi

Hedefimiz galibiyet
banner598
Süleyman REBGE
Mormenekşe’nin genç sağ bek oyuncusu Fetin Beyitoğluları yaptığı açıklamada bu hafta oynayacakları Bostancı Bağcıl maçını her zaman ki gibi mücadele edip galip olarak sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

 “İki ekip de ligde kalmak istiyor”
Genç oyuncu Fetin kendileri gibi Bostancı Bağcıl’ın da ligde kalmak istediğini ve bu yüzden maçın oldukça zorlu geçeceğini söyledi. Alınan Cihangir galibiyeti hakkında görüşlerini aktaran Fetin şunları söyledi:” Bizim için kader maçımızdı ya tamam maçıydı ve maça kaybetmek için değil kazanmak için çıktık. Herkes kadar bu ligde kalmayı çok istiyoruz son üç haftada elimizden gelenin en iyisini yaparak bu ligde kalacağız.”

“Buralara gelmemdeki en büyük pay dayım Hüseyin Özbaysal’dır”
Bu yıl Mormenekşe takımında yakaladığı performansa düzenli olarak ilk on bir de forma şansı bulan Fetin bu başarısında en büyük payı aynı takımda oynadıkları dayısı Hüseyin Özbaysal olduğunu söylerken sözlerini şu şekilde sürdürdü:” Dayım Hüseyin Özbaysal yıllardır kazandığı tecrübe ile beni besledi. Verdiği nasihatleri ve bilgilerle beni bu hale getirdi. Teknik direktörümüz Eralp Hocama da bana güvenip formayı verdiği için sonsuz teşekkürler ediyorum. Kendi performansım hakkında konuşursam elimden geldiğini yapıyorum ve fazlasını da yapmaya çalışıyorum.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474