banner564

Hedefimizden şaşmadık

Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu; amacımız ilk ikide olmak

Hedefimizden şaşmadık
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet 1.Lig’de zirve mücadelesi veren ve bölge derbisinde Denizli ile berabere kalarak puan kaybı yaşayan Yalova, gözünü Gönyeli karşılaşmasına çevirdi. Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu açıklamalarında Denizli ile berabere kalmalarına rağmen hedeflerinden şaşmadıklarını ve Gönyeli’ye kesinlikle galibiyet için gideceklerini söyledi.

Hedef galibiyet
Gökmen Davutoğlu açıklamalarında Yalova olarak sezon başından itibaren söyledikleri gibi hedeflerinin ilk iki içerisinde yer alıp bir üst lige çıkmak olduğunu ve bu hedef doğrultusunda Gönyeli karşısında mutlak hedeflerini galibiyet olarak belirlediklerini ifade etti. Gönyeli’nin son haftalarda çıkışta olduğunun farkında olduklarını ancak bu durumun kendilerini korkutmadığını ve mücadeleden galip ayrılacaklarına inancının tam olduğunu ifade eden Davutoğlu, futbolcularına güvendiğini söyledi.

Eksiklerimiz dönüyor
Denizli mücadelesinde Mehmet Kanat, Murat Gertik ve Menteş Mertkaya’dan yoksun mücadele ettiklerini belirten Davutoğlu, Gönyeli karşılaşmasında bu eksiklerinin dönmesiyle tekrardan ritimlerini bulacaklarını ifade etti. Davutoğlu ayrıca kendilerinin sezon başından beri sentetik sahada antrenman yapmalarından dolayı Gönyeli’nin sentetik zemininden de olumsuz etkilenmeyeceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473