banner564

Hedefimize ulaştık

Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Gönyeli’de Perçinci sezonu değerlendirdi:

Hedefimize ulaştık
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet birinci ligde Maraş deplasmanında aldığı galibiyet sonrası rakibi Esentepe’nin puan kaybettiği haftada ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Gönyeli ’de antrenör Emre Perçinci sezon başı koydukları hedefin ligin bitimine 2 hafta kala gerçekleştiğini bu nedenle doğru planlamaların ön plan çıktığı bir süreci geride bıraktıklarını ifade etti. Hem ilk devre, hem de ikinci devrede düşüşler yaşadıklarını aktaran Perçinci, ligin ikinci devresinde yaşadıkları düşüşün beklenmedik olduğunu ifade etti.

Sezon öncesi isteğimiz
Geriye dönüp bakıldığında Temmuz ayındaki hazırlık sürecinde verdiği demeçleri ön plana çıkaran Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, ana hedeflerinin süper lig şampiyonluğun ise hedefin an sebebi olduğunu söyledi. Kurdukları iddialı kadro ile lige iyi bir giriş yaptıklarını ifade eden Emre Perçinci, sezon öncesi oyuncu grubunun gösterdiği özveri ve performansın lige çok iyi yansıdığını aktardı. 

Altıncı haftada lider olduk
Ligin altıncı haftasında 2-1’lik skorla Mormenekşe’yi mağlup ederek liderlik koltuğunun sahibi olduklarını ve ilk devreyi lider bitirdiklerini aktaran Emre Perçinci, ilk devreyi lider bitirmekle beraber ligin ikinci devresine yönelik olarak bir takım değişiklikleri de devre arası yapma fırsatı bulduklarının altını çizdi. Ligin yirminci haftasında aldıkları 1-4’lük Esentepe mağlubiyeti sonrası koltuğu rakiplerine devrettiklerinin altını çizen Perçinci, sonrasında yaşanan Mormenekşe ve Çanakkale mağlubiyetleri sonrası ciddi bir tokadı üzerlerinde hissettiklerini söyledi. 

Gelen zafer anlamlı oldu
Özellikle Çanakkale mağlubiyeti sonrası oyuncu grubunun ciddi şekilde değişime gittiğini ve sezon öncesi konulan hedefi ortaya koyduklarını hatırlatan Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, zor süreçten tecrübeli takımı ile ağır yara almadan ayağa kalkıp, sonunda gelen zaferin ise çok anlamlı ve değerli olduğuna dikkat çekti.

Başrolde Sabri vardı
Ligin ikinci devresinde yaşadıkları düşüş döneminde ve kazanılan kritik karşılaşmalarda Sabri’ye ayrı bir parantez açan Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, bu anlamlı filmin başrol oyuncunun Sabri olduğunu belirtti. Hem saha dışı hem saha içi duruş, davranış ve mücadelesi ile Sabri’nin hep ön planda olduğunu aktaran Perçinci, özellikle Çanakkale karşısında alınan mağlubiyet sonrası Sabri’nin ciddi anlamda takımı ve oyuncu grubunu toparlama adına bunu bir kez daha gösterdiğini vurguladı. 

Gelecek sezon
Gönyeli ile ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluk yaşayan genç çalıştırıcı gelecek sezonla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine “sorunun cevabının kendisinde olmadığını” söyledi. Yönetimi bir seçim beklediğini sonrasında ise mevcut yönetimin devam etmesi durumunda masaya oturabileceğini aktaran Perçinci, kendisinin zorlu periyotta yorulduğunu ancak sürecin sonunda inanılmaz mutlu ve keyifli olduğunu belirten Gönyeli antrenörü Emre Perçinci, önlerinde bulunan Hamitköy ve Gönyeli maçlarını da kazanarak güzel bir kapanış hedeflediklerinin altını çizdi. Taraftarın son bölümde takıma inanılmaz destek verdiğini ve sahip çıktığını da belirten Emre Perçinci, günün sonunda Gönyeli’yi ait olduğu yere getirmenin mutluluğunu yaşayacaklarını sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474