banner564

Hedeften uzak kaldık

Geride kalan sezonu onuncu sırada bitiren Girne temsilcisinde sezon, Başkan tarafından değerlendirildi

 Hedeften uzak kaldık
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geride kalan sezonda beklentilerin oldukça uzağında kalan Doğan Türk Birliği’nde başkan Bayar Piskobulu, sezonu Diyalog Spor Servisi’ne değerlendirdi. Ligi 34 puanla onuncu sırada bitirmenin Doğan Türk Birliği’nin hedefi olamayacağını belirten Bayar Piskobulu, geride kalan sezondan ise ciddi dersler çıkardıklarına vurgu yaptı. Yarın akşam son yönetim kurulu toplantısını yapacaklarını aktaran Doğan Türk Birliği kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, bu toplantı sonucunda ise genel kurul tarihinin belirleneceğini aktardı.

Beklentiyi karşılayamadık
Bir çok takımın geçen sezon kadro küçültmesinden sonra kendilerinin de iki önemli transfer ile lige giriş yaptıklarını aktaran Bayar Piskobulu, sezon başı yaptıkları planlamanın oldukça dışında yer aldıklarını belirtti. Mevcut kadronun her geçen sezon daha iyiye gitmesi yanında sezon başı yapılan takviyelerle birlikte daha iyi noktada olacakları düşüncesinin uzağında kalmalarının üzüntü verici olduğunu belirten Piskobulu, bu nedenle beklentileri karşılayamamış olmalarının camia adına üzüntü verici olduğunu söyledi. 

Geçmiş sezonu masaya yatıracağız
Yarın akşam yapılacak olan toplantıda geride kalan sezonla ilgili yapılan yanlışlıkların da masaya yatırılacağına değinen Piskobulu, mevcut kadroya yönetimsel anlamda 5-6 takviye dahil edilip, yola devam etme düşüncelerinin olduğuna vurgu yaptı. Yönetimsel olarak planladıkları takviyeler doğrultusunda, daha güçlü olacaklarına da inandığını belirten Bayar Piskobulu, sportif başarı yanında yeni sezonda farklı projelerinin de olduğunu aktardı.

Tesisleşmeye gideceğiz
Daha güçlü bir yönetimle yeni sezona giriş planları doğrultusuna tesisleşme adına ciddi adım atmak istediklerine değinen Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, Doğan Türk Birliği’nin artık buna fazlası ile ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı. Son iki yıldır kulüp binasının tarihi bir bina olmasına rağmen kulübün bütçesi ile kendilerinin uğraş verip iyi noktaya getirdiklerini aktaran Piskobulu, bunun ardından ise artık tesis konusunun ele alınacağını vurguladı. 

DTB’nin hak ettiği yerde olması için çalışıyoruz
Yeni sezon öncesi hedef, sıralama konusunda kendisinin bir şey söylemeyeceğini aktaran Bayar Piskobulu, geçen yıl bu konuda da hataları olduğunu hatırlattı. Doğan Türk Birliği’nin hak ettiği yerde olması için uğraş verdiklerini aktaran Piskobulu, bunun önümüzdeki sezon yine böyle olması adına uğraş vereceklerini aktardı. Şu an için başkanlığa aday birinin görülmediğini aktaran Bayar Piskobulu, kendisinin devam etmesi halinde takımın yine Caner Oshan ve ekibine teslim edileceğini vurguladı. Sponsorları olan Hitit – Bet’in yeni sezonda yanlarında daha güçlü olacağını belirten kulüp başkanı Piskobulu bununda önemini belirterek, yeni sezonun kendileri adına güzel geçeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473