banner564

Hentbola destek

KKTC Hentbol Federasyonu, Türkiye’nin sayılı şirketlerinden Sebat Proje ile güçlerini birleştirdi.

Hentbola destek
banner598
KKTC Henbol Federasyonu’nda gerçekleştirilen törende Hentbol Federasyonu ile Sebat proje arasında, Yıldız Milli Takımlar için sponsorluk anlaşması imzalandı.
İmza törenine Federasyon Başkanı Mustafa Akyön, Milli Takımlar yöneticisi Lisani Zorba ile Sebat Proje Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk adına KKTC Temsilcisi Sebat Proje Müdürü Baransel İzmirli katıldı.
İlk olarak konuyla ilgili düşüncelerini belirten Federasyon Başkanı Akyön, “Duyarlı iş adamlarından konuyla ilgili destek bekliyoruz. Sebat proje, bu konuda sesimize kulak verdi. Sebat Proje, KKTC Yıldız Hentbol Mlli Takımları”na sponsor olurken tüm takımlarımızın forma, eşofmanlarını ve malzemelerini karşılayacak. Bu desteklerinden dolayı Sebat Proje’ye de teşekkür ediyoruz. Biz elimizden geldiğince çalışmalarımızı sürdürüp gençlerimize spor yapmaları için daha çok imkân yaratmaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

“Hizmet talebi bizi heyecanlandırdı”
İçerisinde bulundukları kurumun kendilerine yabancı olmadığını belirten Sebat Proje KKTC Müdürü Baransel İzmirli, zamanında üniversite bünyesinde lisanslı sporcu olarak hizmet verdiğini söyledi. Bu seferki görevlerinin farklı bir boyutta olduğunu ifade eden İzmirli, “Sprora ve gençliğe önem veren bu yönetimdeki arkadaşların bu hizmeti bizden talep etmeleri bizi heyecanlandırdı. Elimizdeki imkânlar ölçüsünde nasıl bir destek verebileceğimizi iyice araştırdık. Bunun sonucunda katkı vermeye karar verdik. Gerçekleştirilen anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun, tüm sporcularımıza, teknik ekibimize ve yöneticilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474