banner564

Sıfır tolerans

K. T. Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu bu haftadan itibaren maçlardaki en küçük olayların bile disipline verileceğini söyledi

Sıfır tolerans
banner598

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, hakemlere ve federasyona yönelik son günlerde artan eleştiri ve basın bildirilerine karşı basın toplantısı düzenledi.

KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısında Hasan Sertoğlu, kulüp yöneticilerine seslenerek, bundan sonra kimsenin gözünün yaşına bakmayacaklarını kaydetti.

Kimse beni aramasın
Sertoğlu, kendisinin kulüpcü bir kişi olduğunu ve ufak tefek olaylarda disiplin kuruluna sevketmeden konuları kapattığını, bu yöntemi birkaç kulübe değil tüm kulüplere uyguladığını belirterek “bu haftadan sonra kimse beni aramasın. Artık en küçük bir konuda olay, disiplin kuruluna gidecek. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız” dedi.

Kişinin mesleğiyle dalga geçmek ayıptır
Hasan Sertoğlu bir kulüp başkanının basın toplantısında bir hakem için “gitsin sandüviç satsın” şeklindeki sözlerin kabul edilmeyeceğini ve herkesin bir mesleğinin olduğunu belirterek “bu konuda kendisine de söyledim. Yanlış anladığımızı söyledi ancak, biz gazetelerde okuduğumuzu anladık dedim. Bunun kabul edilebilecek bir tarafı yoktur” dedi.

Hakemler gördüklerini versin
Futbol Federasyonu başkanı Sertoğlu hakemlere bu haftadan sonra büyük görev düştüğünü ve maçlarını iyi yönetmelerini istedi. Sertoğlu hakemlerin art niyetli olmadıklarına inandığını belirtti.

Gözlemcilere ultimatom
Sertoğlu, özellikle alt liglere giden bazı gözlemcilerin gördüklerini raporlarına yazmadıklarına dikkat çekerek, bu konuda hakemlerden fazla şikayet aldığını belirterek “MHK başkanı ile de konuştuk. Gördüğünü yazmayan gözlemcileri tespit edersek bu arkadaşları aramızdan ayıracağız” dedi. 

Gelecek sezona yenilik
Gelecek sezondan itibaren gözlemcileriler ile ilgili federasyon temsilcisinin de maçlarda görevlendirileceğini ve talimatlarda yapılacak değişikliklerle temsilcinin yazacağı raporun da geçerli olacağını belirten Sertoğlu, bu konuda hassas davranacaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473