banner564

“Her konuda anlaşmıştık”

Merit Alsancak Başkanı Redif Nurel, Remzi ve Çağrı transferindeki gelişmeler ile ilgili bilgi verdi

“Her konuda anlaşmıştık”
banner598
Yusuf DARBUKACI
Merit Alsancak Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Redif Nurel transferleri sıkıntılı bir süreçte geçen ve yılan hikayesine dönen Remzi Betmezoğlu ve Çağrı Kıral transferleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel Remzi’nin Yeşilova’ya gelmek istediğini ve bunu da kendisine söylediğini belirterek “Bu transfer sürecinde ve geçmiş bir buçuk iki yılda Remzi gerçekten mutsuzdu ve bu süreç zarfında konuşmalarımızda, Redif Başkan beni almazsan futbolu bırakacağım gibi sözler söylerdi, tabi ki bende gençliğine verip bu sözlere inanmazdık” dedi. 

Remzi kamptan benim iznim ile ayrıldı
Remzi Betmezoğlu’nun kamptan ayrılma süreciyle ilgili de açıklamalarda bulunan Redif Nurel “Kampta gelişen bu olaylar ile ilgili kendisini bir çok kişinin aradığını ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi. Bana gelerek ‘çok mutsuz ve huzursuzum abi kafamı toplamam gerek gerçekten, futboldan çok soğudum, futbol dahi oynamak istemiyorum, Kaymaklı’da olduğum sürece de durum buydu, ancak bu transfer olunca çok sevindim fakat şu anda farklı sorunlar oldu’ diyerek benden kamptan ayrılmak için izin istedi. Çocuk bu durumdayken onu zorlamak olmazdı ve bende ona tamam Remzi sen nasıl istersen öyle yap diyerek izin verdim ve saat 11:30 gibi kamptan ayrıldı” dedi. 

Remzi’nin futbola ara verme kararını basından öğrendim
“Önceki sabah da bazı basın kuruşlarında gördük ki Remzi futbola iki yıl ara vereceğini açıklamış. Gerçekten 22 yaşında olan genç bir futbolcunun en verimli çağında bu durumlara düşüp futbola ara vermesi çok üzücü” diyen Redif Nurel  “Remzi’yi BTM liginden beri istedik. Bizde o dönemde futbol oynamış ve gol kralı olmayı başarmış bir futbolcu. Kendisi de Merit Alsancak Yeşilova’ya gelmek istiyordu, bizi sevdiğini söylüyordu” dedi.

Camia Remzi’yi çok seviyor
Remzi Betmezoğlu’nun Merit Alsancak Yeşilova camiası ve bölge halkı tarafından da çok sevilen bir futbolcu olduğunu söyleyen Nurel transferdeki  sorunlardan dolayı tüm camianın çok üzgün olduğunu belirtti.

Remzi sadece futbola değil hayata küsmüş gibi
“Bu olaylardan dolayı sadece futbola değil hayata da küsmüş gibi olan Remzi’nin iki yıl oynamama kararını duyunca onu aradım, acele etmemesini bu transferin olacağını söyledim” diyen Redif Nurel Remzi’nin de üzerine gidilmemesini artık yorulduğunu ve gerekirse iki yıl kendisini hazırlayıp futbola devam edeceğini söylediğini belirtti. 

Çağrı Kıral transferi de aynı durumda
“Çağrı da şu anda aynı durumda. Çağrı da bizlere Hasan Tosunoğlu gözümüzün önünde söz verdi, antremanlara çıkabilirsin dedi. Çağrı şu anda antremanlara devam ediyor. Gerekirse önümüzdeki sezona kadar elinde bulunan B lisansı ile antrenörlük yapacağını ve burada olacağını söyledi” diyen Nurel Çağrı’nın da gerekirse iki yıl futbol oynamama kararı alacağını kendisine ilettiğini kaydetti. 

Başka alternatiflere yönelmeyeceğiz
“Remzi ve Çağrı transferi olmaz ise başka alternatiflere yönelmeyeceğiz, bu çocuklara sözümüz var ve olursa paramızda hazır” diyen Redif Nurel amaçarının bu futbolcuları alırken, gelecek yılın çekirdek kadrosunu kurmak olduğunu olmaması halinde başka transfer yapmayı düşünmediklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473