banner564

Heyecan artıyor

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda İktisatbank ile Kooperatif Merkez Bankası galip gelirken, Türk Bankası ile Türkiye İş Bankası berabere kaldı

Heyecan artıyor
banner598
Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda gruplarda ilk maçlar tamamlandı. 

Turnuvadaki ilk beraberlik 
Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve Küçük Kaymaklı Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda yapılan turnuvada C Grubu’nda oynanan Türk Bankası-Türkiye İş Bankası maçı büyük heyecana sahne oldu. Maçın son düdüğüne kadar devam eden çekişmeden galip çıkmadı ve maç 2-2 eşitlik ile tamamlandı. 

Galibiyetin Merkez’i
C grubunda oynanan bir diğer maçta ise Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası ile Kıbrıs Vakıflar Bankası mücadele etti. Rakibine oranla daha etkili olan Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası, maçı 6-3 kazanmayı başardı.

A grubunda gollü maç
Gecenin son maçında ise A grubundan İktisatbank ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) karşı karşıya geldi. İstediği pozisyonları bulan ve değerlendiren İktisatbank, rakibi TEB’i 5-2 ile geçerek yoluna devam etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474