banner564

Heyecanın adresi Göçmenköy

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda üçüncü hafta maçları başladı

Heyecanın adresi Göçmenköy
banner598
Devlet Daireleri arası halı saha futbol turnuvasında “A” grubunun üçüncü maçları tamamlandı. Bu yıl dördüncüsü organize edilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası Göçmenköy Halı Sahası’nda devam ediyor. 
Bayram haftasının ardından tüm heyecanı ile devam eden Hasan Ramadan Cemil 4.Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda “A” grubu üçüncü hafta maçları Salı akşamı oynandı ve bu akşam  “B” grubunda oynanacak maçlarla üçüncü hafta geride kalacak. 
Hasan Ramadan Cemil 4.Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda “A” grubunda maç eksikleri olan Çevre Bakanlığı ile Telefon Dairesi üçüncü hafta maçında rakiplerini mağlup ederek Hazine Muhasebe Dairesi ile puanlarını eşitlerken haftaya lider giren Hazine Muhasebe Dairesi’ni mağlup eden Çevre Bakanlığı avantaj elde etti.
Grubun 3 puanlı takımı Şehir Planlama Dairesi’ni mağlup eden Devlet Hastanesi takımı ise ilk galibiyetine imza attı ve gruptan çıkma umudunu sürdürdü.
Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleşen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda “B” grubunda üçüncü hafta maçları bugün oynanacak. 
Maç programı şöyle:
A GURUBU
Tarım Bakanlığı/TÜK-Telefon Dairesi: 5-12
Şehir Planlama Dairesi-Devlet Hastanesi: 4-10
Çevre Bakanlığı-Hazine Muhasebe D.: 4-0

BUGÜN (7 Ağustos Perşembe)
B GURUBU
Saat 20.00-21.00: Ekonomi Bakanlığı-Maliye Bakanlığı
Saat 21.00-22.00: İçişleri Bakanlığı-Din İşleri Bşk.D.
Saat 22.00-23.00: İhtiyat Sandığı-Orman Dairesi

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474