banner564

İçişleri şampiyon

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı

İçişleri şampiyon
banner598
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol turnuvasında şampiyon İçişleri Bakanlığı oldu. Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleştirilen turnuvada toplam 12 takım mücadele etti ve final gecesinde Maliye Bakanlığı ile Dinişleri Dairesi Başkanlığı üçüncülük, İçişleri Bakanlığı ile Telefon Dairesi de şampiyonluk maçında karşı karşıya geldi. 
Gecenin ilk maçında Maliye Bakanlığı ile Din İşleri Dairesi Başkanlığı üçüncülük için karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Maliye Bakanlığı 8-1 galip tamamladı ve turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçında ise İçişleri Bakanlığı ile Telefon Dairesi takımları karşılaştı. Özellikle ilk devresi başabaş mücadeleye sahne olan maçta İçişleri Bakanlığı ikinci devrede bulduğu gollerle galibiyete ulaştı ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Ödüller verildi
Final maçları sonunda düzenlenen törende dereceye girenlere kupa, plaket ve madalyaları takdim edildi. Törende dereceye giren, centilmen seçilen İhtiyat Sandığı Dairesi’ne, turnuvaya katılan tüm takımlara, hakemlere ve turnuva haberlerine yer veren basın kuruluşlarına ödüllerini Ramadan Cemil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Işın Ramadan Cemil, şirket üst düzey yöneticileri ve yetkilileri takdim etti.  Ayrıca, bu yıl dördüncüsü düzenlenen devlet daireleri arası futbol turnuvasına katkı koyan ve ilgi gösteren Ramadan Cemil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Işın Ramadan Cemil’e desteğinden ötürü İbrahim Özsoy tarafından teşekkür plaketi takdim edildi ve merhum Haran Ramadan Cemil saygı ile anıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473