banner564

İkinci devre zor olacak

İyi bir devre arası geçirdiklerini belirten Eralp Şerifoğlu, tek şikayetlerinin saha olduğunu belirtti

İkinci devre zor olacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Mormenekşe ligin ikinci devresinde oyanacak olan ilk iki maçı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Eralp Şerifoğlu yaptığı değerlendirmede zor şartlara rağmen iyi bir devre arası geçirdiklerini, son dönemdeki sakatlıkların ise moralleri bozduğunu belirtti.
Ligin ikinci yarısına Yeni Boğaziçi derbisi ile başlayacaklarını aktaran Eralp Şerifoğlu, sonrasında oynanacak olan Mağusa Türk Gücü maçının da en az Yeni Boğaziçi maçı kadar zor olacağını aktardı. İlk iki maçın sonucunun ligdeki konumlarının oluşumuna fazlasıyla etki edeceğini belirten Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, şu an için işlerin yolunda olduğunu, Mormenekşe olarak iyi bir duruş sergilemek zorunda olduklarını belirtti.

Transfer yapamadık
Devre arasındaki hazırlık çerçevesinde takımın önemli isimlerinin aralarında olmadığını belirten Eralp Şerifoğlu, Devrim, ve Bekir’in kamp çereçevesinde yer almadığını, Kağan ve Sami’nin ise transfer belirsizliklerinin hazırlık döenminde devam ettiğini aktardı. Bu isimler yanında genç Serhan’a talipler çıktığını belirten Eralp Şerifoğlu, Türkmenköy ve Görneç’in Serhan için tarnsfer girişimi başlattıklarını belirtti. Fevzi Kamuz ve Ahmet Demir’in yeniden takıma döndüklerini, Yusuf Beyazi ve Hüseyin Özbaysal’ın tedavi gördüğünü aktaran Şerifoğlu, hareketli bir devre arası geçirdiklerini vurguladı. Orta alana Can ve Hüseyin Özbayasal’a alternatif ismin elinde olmasını fazlasıyla istediğini belirten tecrübeli Teknik Adam bu noktaya transfer olmasa bile kendi içlerinde bu noktaya çözüm üreteceklerini belirtti.

Sahamız kötü durumda
Devre arası yapılan kampın takım adına son derece verimli olduğunu belirten Eralp Şerifoğlu, tek sıkıntının sahalarındaki zeminin olduğunu belirtti. Saha zeminin değişmemesi halinde iyi futbolun hayal olacağına dikkat çeken Şerifoğlu, iyi futbol oynayan bir takım olduklarını, ancak bu zeminde bunu yapmalarının oldukça zor olduğunu vurguladı. Ligin ilk haftasında karşılaşacakları Yeni Boğaziçi maçına değinen Eralp Şerifoğlu, iki ezeli rakip yanında iki ebedi dost takımlar oldukları iyi bir seyirci önünde güzel futbol oynamayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474