banner564

Bu nasıl babalık?

‘Erkeklerle konuştu’ diye 17 yaşındaki kızını bıçakladı ve kaçtı

Bu nasıl babalık?
banner598
Adana'da kızını bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan baba adliyeye sevk edildi. Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde 3 gün önce evine giderken bir oyun salonu önünde gördüğü kızı P.Y'yi (17),  "erkeklerle konuştuğu" gerekçesiyle bıçakla yaralayıp kaçtığı ileri sürülen baba İsmali Y. (45) polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünde geçirilen İsmail Y, daha sonra adliyeye sevk edildi.
Kentte, 19 Ocak Pazartesi günü Seyhan Belediyesi'nde işçi olarak çalışan İsmail Y, öğle yemeği için arkadaşı Şahin Serdarlı'nın kullandığı kamyonetle Huzurevleri Mahallesi'ndeki evine giderken, kızı P.Y'yi, bir oyun salonu önünde görünce yayına gitmiş, "erkeklerle konuştuğu" için kızını bıçakla yaraladığı öne sürülmüştü. Yaralı P.Y, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Kızların bıçaklı kavgası 
Öte yandan Adana’da sosyal paylaşım sitesinde tartışan iki genç kız, sokakta buluşarak tartışmaya devam etti. Çıkan kavgada kızlardan biri, diğerini bıçakla yaraladı.
İddiaya göre, sosyal paylaşım sitesinde ortak arkadaşları bulunan Ayşe Y. (18) ile Şule T. (17) birbirlerinin paylaşımını beğenmediklerini belirtir yorumlarda bulundu. İnternetteki yazışmalarında birbirlerine hakaret ettikleri ileri sürülen genç kızlar, konuşmak için merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir okulun önünde buluştu.
Tartışmaya devam eden genç kızlardan Ayşe Y, yanında taşıdığı bıçakla Şule T'yi bacağından bıçakladı. Yaralı genç kız, vatandaşların çağırdığı ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayşe Y, ise polis tarafından gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473