banner564

İkisi de kupayı istiyor

Cumartesi günü oynanacak Süper Kupa için iki takımın da oyuncuları iddialı

İkisi de kupayı istiyor
banner598
Süper Kupa’da Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak olan Küçük Kaymaklı’nın yıldız oyuncusu Mustafa Yaşınses (Gabira), ve MTG Futbolcusu Yasin Kurt kupayı kazanarak lige kupa ile başlamak istediklerini vurguladı.
 
Gabira: “Müzemizde olmayan bir kupa’’
Mağusa Türk Gücü karşılaşması öncesi konuşan Küçük Kaymaklı futbolcusu Mustafa Yaşınses, “Öncelikle Mehmet Bolkan hocamıza teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Birlikte iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ancak yönetimsel stratejilerden dolayı yollar ayrıldı. Muharrem hocamızla çalışmalara başladık. Kendi oyun felsefesi ve taktiğini kısa sürede takıma empoze çalışmak hoca açısından zor olduğu kadar biz oyuncular açısından da pek kolay değil. Son 2 hazırlık karşılaşmasında bunun dezavantajını yaşadık. Fizik olarak hiçbir problemimiz yok. Maça kadar 4 günümüz var ve takım olarak MTG maçına konsantre olduk. Müzemizde olmayan bir kupa. Bu bizi kupayı alma konusunda çok daha fazla motive ediyor. Tarihinde olmayan kupayı müzeye götüren oyuncu grubu olmayı istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Kurt: “Kupayla başlayıp kupayla bitireceğiz”
Mağusa Türk Gücü’nün yıldız oyuncusu Yasin Kurt, Cumartesi günü Süper Kupa’da karşılaşacakları Küçük Kaymaklı karşılaşması öncesi görüşlerini aktardı. Tecrübeli futbolcu sakatlıksız ve hak edenin kazanacağı bir maç olmasını dilerken, sahaya gelecek olan futbolseverlerin mükemmel bir karşılaşma seyretme fırsatı bulacağını söyledi.

‘’Zor maç olacak, hak eden kazansın’’
Bu önemli karşılaşma öncesi düşüncelerini belirten Türk Gücü futbolcusu Yasin Kurt, “Öncelikle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Zor ve keyifli bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Küçük Kaymaklı bu sezon yaptığı transferlerle kadrosunu çok güçlendirdi. Ligin 2 şampiyonluk adayının lig öncesi güçlerini deneyeceği zorlu bir maç olacak. Lige moralli ve kupayla başlamak iki tarafın da hedefi. Seyir zevki yüksek ve keyifli bir maç izlettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Özellikle taraftarıyla ünlü Kıbrıs’ın 2 büyük camiasının karşılaşacağı bu maçta tribünlerin çok güzel olacağından eminim. Umarım sakatlıksız, güzel ve hak edenin kazanacağı bir maç olur. Bu sezon, geçtiğimiz yılın verdiği şampiyonluktan gelen özgüvenle başlayacağız. Camiayı ve Mağusa halkını heyecanlandıran bir şampiyonluk kazandık. Amacımız bu şampiyonlukla kalmayıp, devamını getirebilmek ve sezon sonunu yeniden zirvede tamamlamak. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve en büyük avantajımız takımdaki arkadaşlık ortamımız. Geçen yılki iskelet kadromuzu koruduk ve 2-3 yıldır hep bir arada oynayan, birbirine alışmış bir futbolcu topluluğumuz var. Öncelikle amacımız Süper Kupa’yı kazanarak sezona kupayla başlamak ve daha sonra da şampiyon olarak sezonu kupayla kapatmak. Umarım bunu başarabiliriz. Tüm Mağusa halkını Kaymaklı maçından itibaren yanımızda görmek en büyük gücümüz olacaktır’’ şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2016, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474