banner564

İlk devre böyle geçti

Heyecan dolu K-Pet Süper Lig’in 15 hafta sonunda ilk devresi sona erdi.

İlk devre böyle geçti
banner598
Hamit SAKALLI 
Yenicami, 12 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet sonucunda ilk yarıda topladığı 38 puanla devreyi lider kapattı. En yakın takipçisi GAÜ Çetinkaya ise devreyi 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda 29 puanla ikinci sırada tamamladı. Ligin son sırasında ise Mormenekşe yer aldı. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu MTG için işler bu sezon umduğu gibi gitmedi ve Mağusa ekibi ilk devreyi düşme hattında tamamladı. Sizler için derlediğimiz takımların ilk yarıdaki iç ve dış saha performansları ise şu şekilde oldu: (Ertelenen Mücadeleler Dahil Değildir)

Yenicami: Siyah –Beyazlılar kendi evinde oynadığı 8 karşılaşmayı da kazanarak müthiş bir iç saha performansına imza attı. Yenicami, deplasmanda 1 kez mağlubiyeti tadarken; 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Yenicami deplasmanda 4 galibiyete imza attı. Yenicami’ye ilk devredeki tek mağlubiyetini yaşatan takım ise Yalova oldu.

GAÜ Çetinkaya: GAÜ Çetinkaya kendi evinde 4 kez sahadan galibiyet sevinciyle ayrılırken; iki kez berabere kaldı. GAÜ Çetinkaya kendi evindeki tek mağlubiyetini 10.haftada TOL’dan aldı. GAÜ Çetinkaya deplasmanda sahadan üç kez mağlup ayrılırken; tam 5 kez galip ayrılmayı başardı.

Cihangir: Ligde 3. sırada bulunan Cihangir, kendi evinde 4 kez sahadan galip ayrılmayı başardı. Cihangir kendi evinde 3 kez berabere kalırken; evinde oynadığı karşılaşmalarda sahadan asla mağlup çıkmadı. Cihangir deplasmanda 3 kez galibiyet sevinci yaşadı. Cihangir, deplasmanda 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Lefke: Batının güçlü ekibi Lefke, ligde 4. sırada ilk devreyi tamamladı. Lefke evinde 5 kez galibiyet sevinci yaşarken; iki defa da berabere kaldı. Lefke, evinde aldığı bu başarılı sonuçlarla Karadağ’ın geçilmeyeceğini evinde hiç mağlubiyet yaşamayarak ilk yarıda gösterdi. Lefke deplasmanda3 kez galip gelirken,1 kez de beraber kaldı. Lefke deplasmanda ise tam 4 kez mağlup olarak iç sahadaki performansının tam tersini ortaya koydu.

Doğan Türk Birliği: İlk devreyi 5.sırada tamamlayan DTB, kendi evinde 4 kez galibiyet sevinci yaşarken 1 kez de berabere kaldı. DTB, taraftarı önünde ise tek mağlubiyetini ikinci haftada Lefke karşısında aldı. DTB deplasmanda ise 4 kez galip gelirken 1 kez berabere kaldı. DTB, deplasmanda 3 kez mağlubiyeti tattı.

Türk Ocağı Limasol: İlk devreyi 6.sırada tamamlayan TOL, evinde 6 kez galibiyet sevinci yaşadı. TOL, sahasında iki kez mağlubiyet yaşadı. TOL, deplasmanda 3 kez mağlup olurken iki kez galibiyet sevinci yaşadı. TOL, ligdeki tek beraberliğini de 6.haftada Binatlı deplasmanında aldı.

Gençler Birliği: İskele temsilcisi ilk devreyi 7.sırada tamamlarken evinde 4 galibiyete imza attı. Gençler Birliği, evinde iki kez mağlup olurken 2 kez de berabere kaldı. Gençler Birliği deplasmanda iki kez galibiyet sevinci yaşarken iki kez de beraber kaldı. Gençler Birliği deplasmanda 3 kez mağlup oldu.

K.Kaymaklı: Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak hayal kırıklığına uğrayan K.Kaymaklı ilk devreyi 8.sırada tamamladı. Evinde sadece iki kez galip gelebilen K.Kaymaklı, 3 kez de beraber kaldı. Kaymaklı evinde üç mağlubiyet yaşadı. K.Kaymaklı deplasmanda 3 kez galip gelirken iki sefer de berabere kaldı. K.Kaymaklı, deplasmanda iki kez de sahadan mağlup ayrıldı.

Yalova: İlk devreyi 9.sırada tamamlayan Yalova, evinde 3 kez galip gelirken iki kez de berabere kaldı. Yalova evinde tek mağlubiyetini 5.haftada MTG’den aldı. Yalova deplasmanda iki kez mağlup olurken 5 kez berabere kaldı. Yalova deplasmanda tek galibiyetini 15.haftada Değirmenlik karşısında aldı.

Binatlı. Geçtiğimiz sezon ligde şampiyonluk yarışı veren Binatlı, bu sezon ilk devreyi 10.sırada tamamladı. Binatlı kendi evinde iki kez galip gelmeyi başardı. Binatlı kendi evinde 3 mağlubiyet alırken 3 kez de berabere kaldı. Binatlı deplasmanda 3 kez mağlup olurken iki kez de galip geldi. Binatlı deplasmanda iki kez berabere kaldı.

Gençlik Gücü: İlk devreyi 11.sırada tamamlayan Gençlik Gücü, evinde iki kez galibiyet sevinci yaşarken 3 kez de mağlup oldu. Gençlik Gücü evinde iki kez de berabere kaldı. Gençlik Gücü deplasmanda 3 galibiyete imza atarken 4 kez de mağlup oldu.

 Dumlupınar: Yeni yükseldiği Süper Lig'de zor günler geçiren Dumlupınar, ilk devreyi 12.sırada tamamladı. Dumlupınar, evinde 3 kez galibiyet sevinci yaşarken 4 kez mağlup oldu. Dumlupınar evinde bir kez de berabere kaldı. Dumlupınar deplasmandaki tek galibiyetini 10.haftada Binatlı deplasmanında aldı. Dumlupınar, deplasmanda 4 kez mağlup olurken iki kez de berabere kaldı.

Baf Ülkü Yurdu: Süper Lig'in yeni ekiplerinden Baf, ilk devreyi 13.sırada tamamladı. Baf, kendi evinde 3 kez galip gelirken 4 kez de mağlup oldu. Baf, deplasmandaki tek galibiyetini 2.haftada Dumlupınar deplasmanında alırken; deplasmanda 5 kez mağlup oldu. Baf, deplasmanda iki kez de berabere kaldı. 

Mağusa Türk Gücü: Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan MTG, bu sezon tam bir hayal kırıklığı yaşadı ve ilk devreyi 14.sırada tamamladı. MTG, kendi evinde sadece 2 kez galip gelebilirken tam 4 kez berabere kaldı. MTG, evinde iki kez mağlup oldu. MTG, deplasmanda tek galibiyetini 5.haftada Yalova karşısında aldı. MTG, deplasmanda 6 kez mağlup olurken hiç berabere kalmadı. 

Değirmenlik: Ligin ilk devresini 15.sırada tamamlayan Değirmenlik, kendi evinde iki kez galip gelirken 5 kez mağlup oldu. Değirmenlik evinde sadece 1 kez berabere kaldı. Değirmenlik deplasmandaki tek galibiyetini 12.haftada Mormenekşe deplasmanında aldı. Değirmenlik deplasmanda 5 kez mağlup olurken 1 kez de berabere kaldı.

Mormenekşe: Mormenekşe ligin ilk devresini son sırada tamamladı. Mormenekşe kendi evinde iki kez galip gelirken 5 kez mağlup oldu. Mormenekşe, evinde hiç berabere kalmadı. Mormenekşe deplasmanda hiç galip gelemezken tam 6 kez mağlup oldu. Mormenekşe deplasmanda iki kez berabere kaldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474