banner564

İlk ödüller verildi

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından haftanın futbolcusu, hakemi ve antrenörü İpekay LTD. tarafından ödüllendirildi

İlk ödüller verildi
banner598
Diyalog Gazetesi, İpekay LTD. işbirliğinde futbol sezonunun ikinci devresinde haftanın futbolcusu, haftanın hakemi ve haftanın antrenörünü “Nivea For Men” ödülleri ile ödüllendirilecek. Birinci ligde oynayan futbolcular arasından seçilecek bir kişi de her ay Nivea For Men ödülü alacak.

İlk haftanın ödülleri verildi
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 14. haftada süper lig maçları içerisinden haftanın futbolcusu olarak seçilen Esin Sonay, haftanın antrenörü seçilen Ahmet Ogan ve haftanın hakemi seçilen Mehmet Malek ödülünü dün düzenlenen törenle aldı.

Ahmet Ogan ödülünü aldı
K-Pet Süper Lig’in ikinci yarısında  Gençlerbirliği konuk ettiği ligin sorunlu ekiplerinden Gönyeli karşısında zorlansa da yaptığı değişikliklerle oyunun seyrini değiştirmeyi başaran ve Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından haftanın antrenörü seçilen Ahmet Ogan’a ödülünü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Asbaşkanı Çelen Oben verdi.

Malek’e ödülü Özler tarafından verildi
MTG ile K.Kaymaklı arasında oynanan ve zorluk derecesi yüksek mücadeleyi iyi yöneten yardımcılarıyla iyi anlaşarak zaman zaman yükselen tansiyonu kartlarına çok başvurmadan kontrol etmeyi başararan Mehmet Malek’e ödülünü ise İpekay LTD. direktörü Mehmet Özler tarafından verildi.

Esin’in ödülünü Halil Turan aldı
Lider Yenicami’nin Lapta’yı 13-0 mağlup ettiği maçta takımı adına 4 gol kaydeden Esin Sonay’ın ödülünü ise kendisinin askerde olması nedeniyle takım arkadaşı Halil Turan, İpekay LTD. Ticaret ve Pazarlama Müdürü Ayten Erdinç’in elinden aldı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474