banner564

İmdada Kaspar yetişti

İlk 3 haftada 3 sakat vermeleri GG Teknik Direktörü Niyazi Göksun’u düşündürdü

İmdada Kaspar yetişti
banner598
Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun’u, K-Pet Süper Lig’in ilk haftasında Raif Selden’in, ikinci haftasında Hakan Altın ve üçüncü haftasında Özcan Saygı’nın sakatlanması düşündürdü. İmdadına dünyaca ünlü masör Kaspar Thomas (Mixed Massage Therapies - MMT) yetişti.
Hem sporcuları tedavi etmek, hem de olacak sakatlıkları önlemek amacıyla harekete geçen Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, yakın arkadaşı olan Kaspar’ı KKTC’ye ikinci kez getirdi.
Bir haftadır ülkemizde olan Kaspar, tüm sporculara özel tedavi uyguladı ve dünkü antrenmanı izleyip, açma germe önerileri sundu.
“Sakatlıkların en büyük nedeni karşılaşmalar öncesi yetersiz yapılan açma germelerdir” diyen Kaspar, “Yapılanlar doğru, ancak yeterli değil. Özellikle bel bölgesi için yeterli açma ve germe yapılmıyor” dedi ve oyuna sonradan giren futbolcuların yeterli açma germe yapmaları gerekliliğini vurguladı.
İlk kez geçtiğimiz sezon yine Gençlik Gücü’nün davetlisi olarak ülkemize gelen Kaspar, bugün adamızdan ayrılacak.
Gençlik Gücü’nde Hakan Altın ve Özcan Saygı’nın bu hafta forma giymeleri beklenmezken; Raif Selden ve Debola Daniel Ogun Seye’nin oynayıp oynamayacakları karşılaşma gününde belli olacak.
Gençlik Gücü, K-Pet Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Dumlupınar’a konuk olacak. Karşılaşma 15 Ekim 2016, Pazar günü saat 15:30’da oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474