banner564

İnandık ve başardık

Hamitköy’de ligde kalmanın sevinci yaşanırken camia da sonuçtan memnun

İnandık ve başardık
banner598
HAMİT SAKALLI
K-Pet 1. Lig ekiplerinden Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, son hafta Görneç karşısında aldıkları galibiyetle play-out oynamadan ligde kalmayı başardıkları zor geçen sezonun ardından açıklamalarda bulundu ve camia olarak inanarak bu başarıyı yakaladıklarını söyledi.

Zor bir dönemde görev aldım
Hamitköy'ün en zor zamanında göreve geldiğini belirten Sakallı, maddi zorluklar, fikstürün zorluğu ve takım içerisindeki oyuncuların uyuşmazlıklarının yaşandığı süreçte bu görevi üstlendiğini ifade ederken, kendisinin camianın içinden gelen bir isim olduğundan dolayı göreve geldiği andan itibaren camiada bir bütünleşme, takımına sahip çıkma gayreti oluşmaya başladığını söyledi. 

Sahiplenme en önemli etken
Ahmet Sakallı, takımdaki oyuncularda bu sahiplenmeyi hissettikçe kendilerini daha fazla bu işe verdiklerini ve hemen hemen haftada 4 idman yaparak oyuncuların performansını artırmaya çalıştıklarını ve bu sahiplenmenin toparlanmalarında en önemli etkenlerden biri olduğunu ifade etti. Sakallı, iyi oynamalarına rağmen fikstürün verdiği stresinde etkisiyle maçlarda girdikleri net pozisyonları gole çevirmede sıkıntı yaşayıp,basit goller yediklerini ancak bu süreçte yönetimin kendisine ve oyuncularına olan inancını kaybetmeyerek kendilerini desteklediklerini ve ligin sonunda da kendilerinin onların yüzünü kara çıkarmayarak Hamitköy'ü ligde tuttuklarını söyledi.

Taraftarımız galibiyette pay sahibiydi
Ahmet Sakallı son oynadıkları Görneç maçında takımının baskılı oyunu yanında taraftarlarının yoğun desteğinin de etkisiyle mücadele edip galip geldiklerini ve lige tutunduklarını ifade ederek taraftarın da galibiyette payının yadsınamayacağını söyledi. 

Camiaya teşekkür
Ahmet Sakallı tüm oyuncularını kutladığını, göreve geldiği tarihten itibaren yardımcılığımı yapan takımın ve kendisinin de abisi olan yılların tecrübesi Hamdi Öğütçü'ye, maddi olarak destekte bulunan Evren Mannaş, Hasan Paralik ve Oktay Çocuk’a ve genel olarak tüm Hamitköy camiasına katkılarından dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474