banner564

Minik şairlerle bir araya geldi

İsmail Arter, Şiirlerle Büyüsün Çocuklar Atölyesi’ni ziyaret etti

Minik şairlerle  bir araya geldi
banner598
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa Belediyesi bünyesindeki Mağusa Gelişim Akademisi’nde Şiirlerle Büyüsün Çocuklar Atölyesi’ni ziyaret etti. 
GMB’den verilen bilgiye göre, Arter, çocukların yazdığı şiirleri dinledi ve kendisi de çocuklara şiir okudu. 
İsmail Arter, çocuklara hitaben yaptığı konuşmaya, “Ben sizi böyle şiir dersinde gördüğüm için çok sevindim” diyerek başladı. Arter, iyi şiir yazabilmek için çok şiir okumak gerektiğini ve kelime haznesinin geniş olması gerektiğini söyledi. 
İsmail Arter, kendisini şair olarak görmediğini ancak şiir yazdığını ifade ederek, yıllar önce annesi için yazdığı bir şiiri okudu. 

Özel öğrencilerden Anneler Günü etkinliği
Öte yandan Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi önceki gün akşam Anneler Günü etkinliği düzenleyerek merkezin gelişmesine katkı koyan gönüllü annelere ve aralarında Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in de olduğu kurum ve kişilere plaket verdi.
Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre etkinlikte merkezde çocuklar tarafından yapılan çeşitli yiyecekler ikram edilirken, çocuklar annelerine sürpriz Anneler Günü hediyeleri takdim etti.
Etkinlikte Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi Korosu müzik dinletisi sundu.

Plaket takdim edildi
Son 4 yılın gönüllü annesi olan 42 kişi ile son 1 yılın gönül annesi 23 kişi yanında, Melek Çaluda, Lemar personeli, Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu, ESKAD, Gülin ve Yaşar Gündeğer, Ali Gürsel Alkan, British Üniversity of Nicosia, MASDER, Ekor, Temel basımevi, Serkan Gül, Hüseyin Ebeler, Besim Soydar, Zehra Özkıraç ve Hülya Emre, Mesarya Lions Kulübü, Hasan Olkan, Engin Konfeksiyon, Andrew Church, Ozan Ciner, Döveç LTD, Cihan Tunceli, Oktay Sezer, Rabiya Güngör Özcömert’e Merkez’e yardım ve destekleri için plaket takdim edildi.
Etkinlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek, Kaymakam Şifa Çolakoğlu, Belediye Başkanı İsmail Arter ile Özel Eğitim Merkezi Sorumlu Öğretmeni Emirali Evcimen birer konuşma yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474