banner564

İnandık ve kazandık

Şampiyon Çamlıkspor’un antrenör oyuncusu Buğra Eryıldız “Bu takım kupalara ambargo koyacak” dedi

 İnandık ve kazandık
banner598
Süleyman REBGE
Voleybol Büyük Bayanlar Ligi şampiyonu Çamlık Spor Kulübü takım kaptanı ve antrenörü Buğra Eryıldız şampiyonluğun ardından duygu ve düşüncelerini anlattı. Eryıldız, “Çok genç ve kaliteli bir takım olduklarını ve ileride bu takımın tüm kupalara ambargo koyacağını söyledi.”

“Hiçbir zaman kaybedeceğimizi düşünmedik”
Çamlık Spor Kulübü Bayan Voleybol takımında hem kaptanlık hem de antrenörlük görevi yapan Buğra Eryıldız Final serisinde Yakın Doğu’ya karşı 2-0 geriye düşmelerine karşın ne yönetim ne de takım olarak hiçbir zaman kaybedeceklerini düşünmediklerini söyledi. Eryıldız “Çok mutluyum, ama asıl mutlu olduğum şey yepyeni ve çok genç bir kadro kurup ilk senemizden on senedir beraber oynayıp uzun yıllardır şampiyon olan bir takımı yenerek şampiyon olmak. Bu ayrıca mutluluğumu daha da artırdı.”

“Zirvede oynadığım sürece devam etmek istiyorum”
Çamlık Spor Kulübü Bayan Voleybol takımı kaptanı Buğra Eryıldız kariyeri hakkında ise şunları söyledi: “Zirvede oynadığım sürece devam etmek istiyorum. Fakat genç kadromuz bensiz de herkesi yenebilecek seviyeye gelmeleri halinde arada bir oynamayı düşünüyorum. İleride bu genç kadro bütün kupalara ambargo koyacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474