banner564

İskele tur kapısını araladı 1-2

Gençler Birliği konuk olduğu Baf Ülkü Yurdu’nu 2-1 yenerek avantaj yakaladı

İskele tur kapısını araladı 1-2
banner598
YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.
HAKEMLER: Serkan Durmaz-İsfendiyar Açıksöz-Ahmet Ökurtuluş
BAF ÜLKÜ YURDU: Erdoğan-Bünyamin(Tahsin dk.46)-Lawal-Fikri-M.Tekpınar-Arif-Hamis(Berk Dk.54)-İltaç(Ediz dk.74)-Hüseyin-Joseph-Loizov
GENÇLER BİRLİĞİ: Raif-Sinan-Mehmet-Yusuf-Emir-Hussain-Arif-Malik(Nemeka dk.54)-Sertan(Halil Dk.55)-Şenol-İbrahim(Mehmet dk.83)
GOLLER: Dk.79 Berk(Baf Ülkü Yurdu)
Dk. 10 Emir, dk.37 İbrahim Köse(G.BİRLİĞİ)

Abdullah ZAİFOĞLU
Koop Bank Kıbrıs Kupası Çeyrek Final maçlarının ilk ayağında Baf Ülkü Yurdu’nu deplasmanda mağlup eden G. Birliği ikinci maç için iyi bir avantaj sağladı.
10. dakikada G.Birliği rakip ceza alanının dışında Arif’in düşürülmesiyle bir serbest vuruş kazandı. Emir’in kullandığı serbest vuruşta kaleci Erdoğan yavaş gelen topu önce tuttu sonra elinden kaçırınca top ağlara gitti ve G.Birliği 1-0 öne geçti.
 20. dakikada gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Hüseyin’in yerden giden sert şutunda top yan direğin yanından dışarı gitti.
 26. dakikada G.Birliği takımından Arif ceza alanına girdiği anda sert vurdu top yan ağlarda kaldı.
 37. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada Arif sol taraftan son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topa kale önünde kafa ile vuran İbrahim Köse takımını 2-0 öne geçiren golü attı.
 56. dakikada Şenol’un sert ve yerden giden şutunda Baf Ülkü Yurdu kalecisi Erdoğan topu iki hamlede kontrol edebildi.
 68. dakikada gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Foseph’in kafa vuruşunda kaleci Raif önce topu tuttu sonra elinden kaçırdı. Ancak top dışarı kale yerine auta gitti.
 79. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında sol taraftan kaleye 25 metreden çok sert ve düzgün bir vuruş yapan Berk doksan diye tabir ettiğimiz yerden top ağlara gidince skor da 2-1 oldu.
 Bundan sonraki dakikalarda başka gol olmadı ve G.Birliği Baf Ülkü Yurdu’nu mağlup ederek ikinci maç için avantaj sağlayan takım oldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473