banner564

İskele’de özel randevu

Geçen sezon Süper Lige adını yazdıran Gençler Birliği ve Lapta takımları, ligin ikinci haftasında buluşuyor

İskele’de özel randevu
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Altı yıl aradan sonra döndüğü Süper Lige Gönyeli deplasmanında aldığı galibiyetle merhaba diyen Gençler Birliği, o maçı unutup saha ve seyircisi önünde oynayacağı Lapta maçına odaklandı. Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan maç öncesi verdiği demeçte, ligin ilk haftasında başlangıç adına Gönyeli deplasmanında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirtti. 

Tecrübe anlamında sıkıntılarımız var
Genç ve koşan bir takım olduklarını vurgulayan Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, tecrübe olarak bir takım sıkıntıların  mevcut olduğunu bunu Gönyeli maçında yaşadıklarını söyledi. Gönyeli maçı sonrasında hafta arası bunun üzerinde durduklarını belirten Ogan, uyum adına ise takım adına sıkıntının söz konusu olmadığını aktardı. 

Futbolcular azimli ve hırslı
Oyuncularının sezon başından beri azim ve hırs olarak son derece iyi olduklarını bunun da sevindirici olduğunu vurgulayan Ahmet Ogan, bunlara başkan ve yönetimin de gösterdiği ilginin etken olduğunu belirtti.

Bayram hediyesi vermek istiyoruz
Süper lig adına uzun süreden sonra ilk kez bu hafta Lapta maçı ile kendi saha ve seyircileri önüne çıkacaklarını belirten Ahmet Ogan, seyircilerine kendi sahalarında oynayacakları maç sonrası bayram hediyesi vermek istediklerini vurguladı. 

Kendi evimizdeki ilk maçı kazanmak istiyoruz
Lapta’nın ilk hafta aldığı mağlubiyet sonrası bu maçta telafi arayacağını belirten Ogan, kritik bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirtti. Geçen sezon süper lige yükselen iki takımın, ikinci haftada bir araya geleceğini hatırlatan Ahmet Ogan, Serdarlı maçı öncesi kendi evlerinde oynayacakları maçı kazanmak  istediklerinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474