banner564

İstediğimiz noktadayız

Son dört haftayı galibiyetle kapatan Tatlısu, kalan 3 maçı kazanıp seriyi sürdürmeyi hedefliyor

İstediğimiz noktadayız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet İkinci Lig’de son dört haftayı galibiyetle kapatarak lider Maraş ile arasındaki puan farkını bire indiren Tatlısu’da gözler Cumartesi kendi sahasında oynayacakları Çanakkale maçına çevrildi. 
Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer yaptığı değerlendirmede, iyi bir seri yakaladıklarını ve bu seriyi ilk devrenin sonuna kadar sürdürmek istediklerini aktardı. Sezon başı koydukları hedef doğrultusunda istedikleri noktada olduklarını aktaran Çağer, Çanakkale maçını kazanarak seriye devam etmek istediklerine vurgu yaptı.

Üç haftada 9 puan
Geriye kalan 3 haftada Çanakkale, Alsancak Yeşilova ve Doğancı ile zorlu üç maç oynayıp ilk devreyi tamamlayacaklarını aktaran Hüseyin Çağer, bu üç maçtan 9 puan planladıklarının altını çizdi. Üç maçın oldukça zor olduğunu ancak kazanmaları gerektiğini belirten Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, ligin ilk devresini lider bitirmenin ise hesaplarını yaptıklarını vurguladı. 
Önlerinde bulunan Çanakkale maçının hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini belirten Hüseyin Çağer, kendi sahalarında oynayacakları maçı mutlak kazanmaları gerektiğini söyledi.

Takım olarak bir bütünüz
Kalan 10 haftada kalelerinde sadece 4 gol gördüklerinin sorulması üzerine açıklama yapan Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, savunmanın ve kalecinin son derece iyi olduğunu ancak sezon başından beri bir bütün olarak hareket ettiklerini söyledi. Takımda sezon başından beri 20 kişilik oyuncu grubu ile çalıştığını bunun da son derece önemli olduğunu belirten Hüseyin Çağer, yedek kulübesinin ise alternatifli oluşunun uzun lig maratonunda önemli etken olduğuna dikkat çekti. Cumartesi karşılaşacakları Çanakkale maçına üç idmanla hazırlanacaklarını aktaran Hüseyin Çağer cezalı Cemal dışında takımda eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473