banner564

İstikrarsızlığa son vermeliyiz

Geçtiğimiz hafta iyi oyun sonrası Binatlı’yı farklı mağlup eden Dumlupınar, gözünü Cumartesi günü oynayacağı Değirmenlik maçına çevirdi

İstikrarsızlığa son vermeliyiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

İyi ve geniş kadrosuna rağmen istediği sonuçları alamayarak sıkıntılı konumda bulunan Dumlupınar, geçen hafta aldığı Binatlı galibiyetinden sonra yarın  deplasmanda karşılaşacağı Değirmenlik maçına hazırlanıyor. Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, tam anlamıyla istikrarsız takımların şampiyonu konumunda olduklarını, bu nedenle bu gidişe bir an önce son vermek istediklerini belirtti.

Bir puana bile razıyız
Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman Değirmenlik maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, Binatlı karşısında tüm oyuncularının kusursuz oynadığını sonrasında ise alınan galibiyetin yerinde olduğunu belirtti. Zor bir deplasman yanında lig ikincisine konuk olacaklarını aktaran Kahraman, bir puana açıkçası razı olacaklarını, bu nedenle tedbirli ve akıllı oynamak zorunda olduklarını vurguladı. 

Sıkıntılar var
Takımda maç öncesi Mehmet Sakallı, Şemmedi, Rıdvan, Rifat, Atakan ve Mehmet Tozkoparanın sıkıntıları bulunduğunu ancak mazaret göstermeksizin tümünü olmasa bile bir kısmını zorlu deplasmana yetiştirmeye çalıştıklarını aktardı.

Otuz beş puana ulaşmalıyız
Ligde bulundukları konumun ortada olduğunu bu nedenle bir an önce 34 veya 35 puana ulaşmak zorunda olduklarını aktaran Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, bunun da yakalanması adına istikrarsız gidişe bir an önce son vermeleri gerektiğini hatırlattı. 34 veya 35 puanın play-out barajı olacağına dikkat çeken Kahraman, Dumlupınar olarak bu yıl istikrarsız olduklarını, kalan haftalar adına ise iyi bir seri yakalamaları gerektiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473